Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

VIDEO ǀ Florin Tănase a trăit la intensitate maximă finalul partidei cu FC Argeş: ”Eram dezamăgit când am ieşit, era 2-2”

FCSB Publicat pe 20 mar 2022
mail-share icon Email

Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, a fost unul dintre cei mai buni jucători în meciul cu FC Argeş, câştigat dramatic de vicecampioană, în minutul 90+4, la ultima fază. Tănase a povestit cum a trăit finalul, unul pe care nu l-a prins pe teren pentru că a fost schimbat.

Tănase a comentat şi faza din minutul 68, când a fost pălmuit de Şerban, care apoi a văzut catonaşul roşu. ”Puteam să ne facem meciul mult mai uşor. Suntem fericiţi că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul, cele 3 puncte. Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului. Important e că pe teren a luat decizia corectă domnul arbitru la acea eliminare. A lovit intenţionat cu călcâiul, trebuia să fie eliminat mai devreme.

Sunt fericit pentru victorie, probabil arbitrul trebuia să gestioneze altfel unele situaţii. Îmi dădeau peste picioare. A fost o răutate pe care nu o înţeleg. Nu ştiu de unde şi până unde.

Eram dezamăgit când am ieşit, era 2-2. Aveam şi om în plus, ar fi trebuit să avem mai multe ocazii de gol. Ne-am făcut calculele, am recuperat două puncte, mai trebuie să reducem încă două în 7 etape. Aşa, vom juca cu titlul pe masă în ultima etapă cu CFR”, a spus Florin Tănase la finalul jocului de la Piteşti.

FCSB a învins, duminică, în deplasare, scor 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, în care trei goluri s-au marcat din penalti şi un jucător de la gazde a fost eliminat. Ultimul gol al învingătorilor a venit în minutul 90+4.

FCSB a marcat prin Tănase, în minutele 39 şi 56 (penalti) şi Dumiter ‘90+4. Pentru FC Argeş au înscris Şerban ’43 (penalti) şi Said ’72 (penalti). În minutul 69, de la gazde a fost eliminat Şerban.

  • FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici (Said ’46), Turda, Dos Santos – Dumitraşcu (Muşat ’66), Raynov, Şerban, Tofan – Cr. Tănase (Arias ’66), Ganea (Viana ’66), Işfan (Moisie ’90). Antrenor: Andrei Prepeliţă.
  • FCSB: Târnovanu – Creţu (V. Gheorghe ’77), Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Edjouma (Şut ’65), F. Tănase (Dumiter ’84) – Cordea (Stoica ’46), Mamut (Coman ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 30, 4. FC Voluntari – 27, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele