Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Florin Tănase dă impresia că şi-a pierdut încrederea în lupta la titlu, după eşecul FCSB-ului cu U. Craiova: ”Sper să facem un sezon viitor bun”

FCSB Publicat pe 3 apr 2022
mail-share icon Email

Căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, a declarat duminică seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, că formaţia sa nu merita să piardă. El a precizat că speră ca în sezonul viitor FCSB să aibă un parcurs ca al CFR-ului din actualul sezon.

Da, este o distanţă între noi şi CFR Cluj, iar dacă ei vor câştiga va fi o distanţă mare, dar noi vom încerca să câştigăm fiecare meci. Şi astăzi, părerea mea e că nu meritam să pierdem.

Nu contează viroza (n.r. – a celor de la Universitatea Craiova), am avut ocazii imense. Puteam să marcăm astăzi lejer 2-3 goluri. Ne-am gândit să jucăm cum o facem noi, să combinăm şi să marcăm. Din păcate nu am reuşit. Doar la goluri am fost depăşiţi. Golul nostru, din ce am înţeles, a fost anulat pentru fault în atac. Nu ştiu dacă a fost. Nu mai contează asta.

Dacă egalam până în minutul 65 reuşeam să câştigăm. Trebuie să ne punem speranţele în noi. Mai sunt multe meciuri, se poate încurca şi CFR. Noi trebuie să câştigăm toate meciurile. Este destul de greu să ajunge CFR, dar vom încerca. Să nu uităm că CFR a făcut un sezon fantastic, cred că este record de puncte de când este sistemul acesta.

Am început prost sezonul, dar sper să ne consolidăm locul doi şi vom vedea ce va fi. Sper ca la anul să facem şi noi un sezon cum a făcut CFR anul acesta şi să câştigăm”, a spus Tănase.

Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Au marcat Andrei Ivan ‘45+1 (penalti) şi Bic ’74.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele