Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Florin Tănase, ironie pentru rapidişti, mesaje serioase pentru CFR şi Dâncu: "Să nu mai ţipe de arbitraj!" / "Merg la dânsul cu paşaportul"

FCSB Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email


Florin Tănase a fost în formă atât pe teren în FCSB - FC Argeş 4-0, cât şi la declaraţii. Liderul vicecampioanei a avut câte un mesaj pentru cei de la CFR şi Vasile Dâncu, dar şi o ironie la adresa rapidiştilor, al căror stadion îl consideră prea mic pentru a putea găzdui un meci precum FCSB - CFR, din ultima etapă.
Intrat într-un dialog public cu Vasile Dâncu, ministrul Apărării, Tănase nu s-a ferit să-i răspundă acestuia, la fel cum nu s-a ferit nici să le transmită celor de la CFR să nu se mai plângă de arbitraj, ca urmare a penalty-ului neacordat Farului, duminică seară, la scorul de 0-0. Conştient de valoarea echipei pe care o conduce, Tănase le transmite colegilor că trebuie să ia lucrurile pas cu pas şi să pună pe primul loc meciul de la Craiova, de duminică, pentru ca mai apoi să se gândească la derby-ul cu CFR:
 
"Mă bucur că am marcat şi în seara aceasta. Aveam nevoie de trei puncte, ne bucurăm că am marcat goluri şi mergem încrezători la Craiova. În fotbal nu ştiu dacă există meciuri uşoare dacă nu ţi le faci tu. Am marcat repede, de aceea ne-am făcut meciul uşor. Mereu am încercat să jucăm ofensiv, să marcăm mult. Uneori ne iese, uneori nu. Dar ne bucurăm că suntem în formă bună în acest final de campionat. 
 
CFR să nu mai ţipe atât de arbitraj. Părerea mea! M-am uitat şi eu la meci. Dacă Farul primeşte penalty, CFR nu mai câştiga. Când ei au zis că nu a fost roşu cu noi (n. red - referire la eliminarea lui Susic de către Istvan Kovacs în CFR - FCSB 0-1)...
 
Buzăul nu e bătut în cuie (n. red - pentru meciul cu CFR). Rămâne să vedem ce facem la Craiova. Dacă vom câştiga, apoi vom discuta ce vom face. Dacă nu câştigăm la Craiova, ce sens mai are această discuţie? Normal că meciul cu Craiova e mai dificil, pentru că jucăm în deplasare. Ei sunt în formă bună, câştigă, nu putem vorbi despre ultimul meci când mai avem alte două de jucat.
 
Cred că Giuleşti e un stadion prea mic pentru suporterii Stelei. Stadionul Ghencea am înţeles că e liber, rămâne să ne accepte. Ce pot să fac decât să-i arăt paşaportul domnului Dâncu? Anul viitor merg în loja gazdelor şi îi arăt paşaportul. În România se poate întâmpla orice, nu vedeţi? Normal că te deranjează. L-am văzut foarte tăios pe domnul Dâncu la adresa noastră şi nu înţeleg de ce. E un meci de fotbal. Care e mai bun să câştige, nu?", a declarat Tănase, la interviul de după FCSB - FC Argeş 4-0.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele