Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Florin Tănase, un mare iubitor de animale. "E bine să ai un câine în casă". Cum s-a relaxat căpitanul FCSB-ului

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20557101/3/tanase.png

Între două antrenamente, jucătorii de la FCSB s-au relaxat în compania câinilor. Nu vorbim despre eternii rivali ai ”roş-albaştrilor”, ci despre patrupedele care nu au adăpost.

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB a dezvăluit că este un mare iubitor al acestor animale. ”Este foarte bine să ai un câine în casă, mai uiţi de probleme, te mai joci cu el”, a spus acesta.

Tănase a ratat un transfer în această iarnă şi a vorbit despre situaţia sa. ”Sunt aici, sunt fericit. Nu s-a întâmplat acum, trebuie să mă concentrez pe ce am de făcut şi să ajut cât mai mult clubul”, a conchis el.

Dată ca sigură, plecarea lui Tănase la Al Nasr a intrat în impas din cauza schimbărilor manageriale pregătite la echipa din Golf, iar MM Stoica e sigur că vârful de atac va rămâne la FCSB şi în partea a doua a sezonului:
 
"Tase nu pleacă! E al nostru. Are un salariu de 30.000 de euro aici. Cum să fie oferte de nerefuzat?! Te-ai duce de la 30.000 de aici pe 40.000 în altă ţară cu soţia care urmează să nască aici? Nu a fost nicio ofertă până acum! Punct. Contractul lui e în vigoare!", a declarat managerul general al roş-albaştrilor, pentru Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele