Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO | Florinel Coman a prins curaj după ce a răpus CFR Cluj. Reacţia fotbalistului de la FCSB

FCSB Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

Florinel Coman a avut un mesaj puternic după ce FCSB a trecut de CFR Cluj, scor 1-0, în direct la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, şi speră la un titlu dorit de ani de zile. A adus victoria în urma golului reuşit în debutul primei părţi şi a afirmat, la final, la interviuri, că e momentul ca echipa sa să iasă campioană.

Coman nu vrea ca FCSB să stea la mâna rezultatelor şi e convins că o victorie în runda următoare, cu liderul Farul, o va face, în mare măsură, câştigătoare a titlului. Din perspectivă individuală, mijlocaşul a afirmat că e într-un moment bun şi că e încântat de faptul că poate ajuta echipa, ceea ce nu s-a întâmplat, de exemplu, sezonul trecut.

Am avut un meci decisiv, o primă finală pe care am tratat-o foarte bine A fost un joc reuşit, un joc bărbătesc, pe care l-am câştigat. Nu a fost un joc slab în prima repriză, am avut două ocazii. Am dorit să demonstrăm că ne dorim să fim campioni şi nu ne e frică de lucrul ăsta. Cred că s-a văzut şi la TV, ei au venit aici mai mult pentru egal, dar noi am câştigat.

La gol a fost o pasă extraordinară a lui Darius, am scăpat singur, am avut timp să-l văd pe portar, am avut timp să mă duc în lateral şi să dau la poartă. M-am pregătit în aşa fel încât să demonstrez pe teren, sunt într-o formă bună dar nu contează individualizările, trebuie să câştigăm.

Sper să câştigăm la Constanţa, pentru că este o echipă foarte dificilă. 42.000 de mii de oameni în tribună au venit să vadă FCSB, să vadă o victorie şi să ne vadă campioni”, a declarat Florinel Coman la finalul meciului câştigat de FCSB duminică seara, scor 1-0, împotriva echipei CFR Cluj.

FCSB, victorie cu 1-0 în faţa CFR-ului 

FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului SuperLigii României. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul, în urma confruntării cu ardelenii, care a fost LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro!

Pe Arena Naţională prima repriză a fost una de luptă, cu două ocazii irosite de FCSB - şut Ovidiu Popescu pe lângă poartă (min. 17) şi cap Florinel Coman, scos incredibil de Scuffet (min. 40).

În minutul 37 Kolinger a intervenit prin alunecare ca să îl deposedeze pe Florinel Coman, dar l-a faultat tare pe Braun, coechipierul său. Luat pe sus şi căzând în cap, Braun a părut că rămâne inconştient câteva secunde, dar şi-a revenit. El a rămas în teren, dar nu a mai putu continua şi a ieşit acuzând o problemă la picior.

Bucureştenii au început repriza secundă cu un gol marcat de Florinel Coman, care a primit o pasă excelentă de la Olaru, a sprintat umăr la umăr cu Kolinger şi a înscris. În minutul 69, Cvek a trimis în bara transversală, dar clujenii nu au reuşit să încrie şi, mai mult, nu a avut nici un şut pe poartă şi FCSB s-a impus cu 1-0.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Ad. Şut (I. Cristea 85), Olaru – Cordea (Octavian Popescu 46), Miculescu (Compagno 62), Fl. Coman (Pantea 70). ANTRENOR: Elias Charalambous
  • CFR CLUJ: Scuffet – Braun (Peteleu 42), Kolinger, A. Burcă, Camora - Boateng, Muhar (Bîrligea 61), Cvek – Fică (Maglica 87), Yeboah (Janga 61), E. Krasniqi (Petrila 43). ANTRENOR: Dan Petrescu

Golul marcat de Coman cu CFR Cluj

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele