Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Formula 1: Sergio Perez a câştigat MP din Singapore. Cursa a început cu mai mult de o oră întârziere din cauza ploii

Formula 1 Publicat pe 2 oct 2022
mail-share icon Email

Sergio Perez (Red Bull Racing) a câştigat, duminică, Marele Premiu din Singapore, a 17-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. 

Startul cursei a fost întârziat mai mult de o oră din cauza ploii. Pe locul doi s-a clasat Charles Leclerc (Ferrari), iar pe trei s-a clasat Carlos Sainz (Ferrari).

Top 10 este completat de Lando Norris (McLaren), Daniel Ricciardo (McLaren), Lance Stroll (Aston Martin), Max Verstappen (Red Bull Racing), Sebastien Vettel (Aston Martin), Lewis Hamilton (Mercedes) şi Pierre Gasly (AlphaTauri).

Etapa următoare, Marele Premiu al Japoniei, va avea loc în 9 octombrie, la Suzuka.


Informaţii înaintea cursei 

Formula 1 intră în ultima parte a sezonului. Marele Premiu de la Singapore se vede în acest weekend, pe Prima Sport. Etapa asiatică este una din cele mai spectaculoase din calendar, fiind disputată în nocturnă, pe o configuraţie modernă.

Max Verstappen poate face pasul decisiv către un nou titlu mondial, dacă va reuşi să se impună. În acest moment, pilotul Red Bull are un avans de 116 puncte faţă de principalul urmăritor, Charles Leclerc.

Calificările Marelui Premiu de la Singapore sunt sâmbătă, de la ora 16:00, în direct pe Prima Sport 3. Cursa este pe Prima Sport 1, duminică, de la ora 15:00.

Verstappen, victorie mare în economia titlului la Imola

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Italiei la Formula 1, care s-a disputat pe ”Templul Vitezei” de la Monza. Este a 31-a victorie din carieră pentru campionul mondial en-titre.

Pe finalul cursei, Daniel Ricciardo a abandonat, iar monopostul McLaren a fost lăsat într-o zonă greu accesibilă pentru a fi scoasă de către comisarii de traseu, astfel piloţii au trecut linia de sosire sub safety car, spre marea dezamăgire a lui Charles Leclerc şi a fanilor Ferrari, care au fost nevoiţi să se mulţumească cu locul al doilea.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele