adplus-dvertising
Ultima oră
Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo! Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo!
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!

VIDEO | Fotbaliştii Mexicului, cu lacrimi în ochi la intonarea imnului, înaintea partidei cu Polonia. Au oferit imaginea primelor zile ale Cupei Mondiale

Fotbal Publicat pe 22 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20927883/1/mexic-cupa-mondiala.png

Jucătorii Mexicului au atras atenţia în momentul în care a fost intonat imnul ţării lor, înaintea debutului la Cupa Mondială, în prima partidă, cu Polonia. Vizibil emoţionaţi, fotbaliştii lui Gerardo Martino nu şi-au reprimat emoţiile, iar câţiva dintre ei au lăcrimat.

Cel mai emoţionat a fost decarul Alexis Vega, dar şi veteranul, portarul şi căpitanul Guillermo Ochoa, aflat la al cincilea Mondial, care avea ochii în lacrimi. Camerele au fost şi pe fanii Mexicului din tribune, care au venit în număr de zeci de mii în Qatar, conform presei internaţionale. Au cântat din suflet şi au făcut arena Stadium 974 (Doha) să vibreze.

Şi în startul meciului s-au făcut auziţi fanii Mexicului, care au cântat, în superioritate numerică în comparaţie cu susţinătorii lui Lewandowski & co..

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele