Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

VIDEO | Francezul Bakayoko, percheziţionat de poliţişti înarmaţi la Milano. Gafă incredibilă a autorităţior italiene

AC Milan Publicat pe 18 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20779629/1/bak.png

Fotbalistul francez al echipei AC Milan, Tiemoue Bakayoko, a fost percheziţionat de poliţişti, care au şi scos arma, la 3 iulie, imaginile apărând în social media abia acum. Bakayoko a fost percheziţionat pentru că poliţiştii au crezut că este un suspect într-un caz legat de împuşcături în zona respectivă.

Jurnalistul Tancredi Palmeri, care scrie pentru SportItalia şi colaborează cu CNN şi Al Jazeera, notează că incidentul a avut loc în centrul oraşului Milano. “Uitaţi-vă la momentul când un poliţist îi spune colegului care îl percheziţiona că nu este suspectul, ci un jucător de la Milan, iar polişistul reacţionează: ‘CINE?”, a scris Palmeri pe Twitter.

El a postat apoi şi explicaţia poliţiei din Milano: “Percheziţia a avut loc la  3 iulie şi a venit după ce în zonă, în orele precedente, s-au semnalat împuşcături şi cei doi suspecţi erau doi bărbaţi într-un SUV care corespundeau descrierii, unul dintre ei era de culoare şi purta tricou verde. De aceea s-a folosit arma”.

Bakayoko a fost împrumutat de Chelsea la AC Milan în august 2021. Împrumutul este valabil până la 30 iunie 2023.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele