Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO | Fulham - Manchester City 1-2. Haaland a atins o bornă istorică, iar ”cetăţenii” s-au impus cu ceva emoţii

Premier League Publicat pe 30 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21108140/2/profimedia-0772911175.jpg

Manchester City s-a impus cu 2-1 în faţa lui Fulham, într-un meci contând pentru runda 34 de Premier League. Partida a putut fi urmărită în direct pe PrimaSport 2 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro

Manchester City nu a forţat cu Fulham. Haaland a deschis scorul încă din minutul 3 al meciului de pe Craven Cottage, iar gazdele au egalat în minutul 15, când a marcat Carlos Vinicius. Julian Alvarez a reuşit să înscrie golul victoriei oaspeţilor în minutul 36 şi City a trecut pe primul loc al clasamentului, cu 76 de puncte, cu unul mai mult decât Arsenal.

 

Fulham - Manchester City 1-2 (Vinicius C. 15' / Haaland E. 3' (p), Alvarez J. 36')

Echipele de start:

  • Fulham: Leno, Tete, Adarabioyo, Ream, Robinson – Reed, Palhinha – Wilson, Pereira, Reid – Carlos Vinicius.
  • Rezerve: Rodak, Cairney, Diop, Duffy, James, Kebano, Lukic, Soares, Solomon
  •  
  • Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Akanji – Stones, Rodri – Mahrez, Alvarez, Gundogan, Grealish – Haaland.
  • Rezerve: Carson, Ortega, Foden, Gomez, Laporte, Lewis, Perrone, Phillips, Silva

Min. 90+8: Final de partidă! Haaland a atins o bornă istorică, iar ”cetăţenii” s-au impus cu ceva emoţii.

Min. 52: O nouă şansă pentru ”cetăţeni”! Alvarez a primit mingea într-o poziţie periculoasă, dar şutul său este parat de portarul lui Fulham.

Min. 47: Ocazie mare pentru City! Grealish îl serveşte pe Haaland, dar şutul la colţul scurt al norvegianului este respins în corner de Leno.

Min. 46: A început a doua parte!

Min. 45+5: Final de primă repriză!

Min. 36: GOOOL marcat de Manchester City! Mahrez îi trimite lui Alvarez, iar campionul mondial reuşeşte o bijuterie din afara careului şi îşi readuce echipa în avantaj.

Min. 15: GOOOL marcat de Fulham! Carlos Vinicius egalează cu o excuţie superbă.

Min. 3: GOOOL marcat de City! Alvarez scoate lovitura de la 11 metri, iar Erling Haaland transformă penalty-ul şi ajunge la 34 de goluri în acest sezon de Premier League

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Manchester City a reanimat lupta la titlu în Premier League, după ce a învins-o pe Arsenal cu 4-1 în runda precedentă. ”Cetăţenii” se află la două puncte de londonezi, dar cu două meciuri mai puţin disputate şi sunt într-o formă de zile mari, reuşind să adune 10 meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, dintre care 9 victorii şi un egal.

De cealaltă parte, Fulham pare o victimă sigură în faţa trupei lui Pep Guardiola, cu şase înfrângeri din ultimele opt partide. Echipa din vestul Londrei se află pe locul 10 în Premier League şi a pierdut în etapa trecută, scor 1-0, cu Aston Villa.

Întâlnirea din turul campionatului dintre cele două s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea ”cetăţenilor”. Meciul a fost decis de Haaland, care a transformat un penalty în ultimele minute.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele