adplus-dvertising
Ultima oră
Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray Csikszereda a ratat calificarea în turul doi al UEFA Youth League. Eşec categoric în returul cu Galatasaray
FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg FCSB, cu lotul decimat în Danemarca. Numele importante menajate pentru meciul cu Silkeborg
Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA Boxerii din Rusia şi din Belarus vor putea participa la competiţiile IBA
Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract” Costel Gâlcă a negociat cu o formaţie din Superliga. ”Nu ne-am înţeles la detaliile din contract”
Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf revine în folosinţa gratuită a FR de Rugby
Alin Alexuc a primit diploma de cetăţean de onoare al municipiului Botoşani Alin Alexuc a primit diploma de cetăţean de onoare al municipiului Botoşani

VIDEO ǀ Gabi Tamaş a dat replica celor de la Rapid şi a oferit un nou discurs savuros. ”Punctele sunt la noi!”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20816792/2/constantin-2.jpg

Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

A marcat Grozav ’23.

Jocul a fost întrerupt câteva minute în prima repriză, după start, din cauza obiectelor pirotehnice aruncate de fani. La un moment dat, unul dintre panourile publicitare de la marginea terenului a luat foc.

Gabi Tamaş a oferit o reacţie savuroasă cu privire la meci. El nu a răspuns la întrebări, preferând să răspundă celor care i-au acuzat pe prahoveni de anti-joc.

 

”Am jucat multe derby-uri la viaţa mea. Am auzit şi eu că e primul derby din România, din 1934 sau ceva, cred că s-a văzut şi în tribune.

Sincer, le-am spus şi colegilor înainte de meci, chiar am avut emoţii şi eu, la vârsta pe care o am, când am văzut tribunele pline, cum ne-au aclamat oamenii, sper că i-am făcut fericiţi.

Hai să vă spun eu, să nu mă mai întrebaţi voi. Am văzut declaraţii, la unul şi la altul, <<anti-fotbal, anti-fotbal>>. Bun, bine. Hai să vă explic ceva. Punctele sunt la noi.

În play-off sau unde vrem noi să ajungem, trebuie să acumulăm puncte. Cu anti-fotbal, ne-anti-fotbal, CFR a câştigat campionatul cinci ani la rând, ok?

Am jucat primele două etape extraordinar şi am pierdut şi am mai declarat şi am mai spus şi în interviurile trecute, mai bine joc anti-fotbal şi câştig, decât să fie plăcut ochiului şi să pierd.

Pentru că nu vreau să retrogradez, nu am venit aici să retrogradez. Gicu a venit să dea goluri, eu am venit să nu iau gol, deci v-am răspuns la toate întrebările, v-am pupat, sănătate!”,
a declarat Tamaş, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt