Ultima oră
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”

VIDEO | Gabi Tamaş, din nou în centrul atenţiei, după finala Cupei României: ”Mă doare direct în c*r, sincer, pe româneşte”

FC Voluntari Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20712231/2/tamas-a.jpg

Gabi Tamaş a fost supărat pe faptul că FC Voluntari a pierdut Cupa României, 1-2 cu Sepsi în finală. Veteranul ilfovenilor ar fi vrut să ia încă un trofeu în cariera de jucător, dar din păcate s-a ales şi cu ceva probleme medicale din cauza faptului că a forţat.

Întrebat de modul în care s-a desfăşurat jocul trecut din campionat, cu FCSB (scor 2-2), în urma căruia CFR Cluj a fost avantajată şi a reuşit astfel să ia un nou titlu de campioană, Tamaş a transmis un mesaj clar. A precizat, cu cuvinte destul de dure, că echipa sa nu trebuie judecată pentru faptul că şi-a apărat corect şansele.

Reacţia lui Gabi Tamaş, după Sepsi – FC Voluntari 2-1:

Ştiam că sunt o echipă foarte bună pe contraatac, au avut două şuturi extraordinare în prima repriză şi au marcat, păcat că noi am forţat puţin pe final şi am avut câteva ocazii. Asta e, felicităm adversarii. Ce să mai zic, când pierzi o finală e trist, alţii au pierdut Campionate Mondiale. Am crezut că vom reuşi să ne mobilizăm la pauză şi să întoarcem rezultatul, dar nu a fost să fie.

Ăsta e lotul nostru, 11 jucători am jucat 45 de meciuri. Nu avem un lot numeros, am făcut o schimbare sau două tot campionatul. Nu s-a pus problema niciodată să folosim rezervele.

Eu am ieşit în minutul 2 (n.r.- în meciul cu FCSB), chiar am ruptură, Meleke, în minutul 30, s-au menajat jucătorii. Am făcut performanţă cu lotul ăsta la Voluntari, am intrat în play-off, ceea ce echipa asta nu a reuşit niciodată. Felicit jucătorii, staff-ul, conducerea şi aşa mai departe. Păcat că nu am câştigat şi finala în seara asta

Chiar am forţat, nu ştiu ce spun unii şi alţii, mă doare direct în c*r, sincer, pe româneşte. Am făcut ruptură de trei milimetri şi am vrut să ajut echipa. Nu mă interesează ce se spune! Ce ieşire? Dacă toată lumea vorbeşte? Ce să facem, să stăm capre în faţa FCSB-ului? N-am înţeles, ce înseamnă asta? Noi ne-am apărat şansele corect de fiecare dată. Când ne-au bătut cu 4-0, i-am felicitat, ei râdeau de noi”.

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, joi seară, pentru prima dată Cupa României, învingând în finală, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari.

Sepsi a mai jucat finala Cupei în 2020, când a fost învinsă de FCSB, scor 1-0.

Joi seară, pe stadionul Giuleşti, golurile învingătorilor au fost marcate de Ştefănescu ‘22, ’38. Pentru FC Voluntari a înscris Dumitrescu de la Sepsi, în minutul 90+5, în propria poartă.

Ca urmare a succesului de joi, Sepsi va juca în turul doi preliminar al Conference League.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele