Ultima oră
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”

VIDEO | Gabi Tamaş nu va continua la FC Voluntari. UPDATE: Fundaşul a fost prezentat de Petrolul

FC Voluntari Publicat pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20741687/1/tam.jpg

UPDATE joi (16 iunie), ora 18:54: Petrolul l-a prezentat pe Gabi Tamaş! Fundaşul plecat de la FC Voluntari a căzut la un acord cu nou-promovata în Casa Liga 1. Acordul dintre părţi era cunoscut de mai mult timp.

Mi s-a părut foarte interesant proiectul de la Ploieşti şi a contat foarte mult faptul că Petrolul este un club de tradiţie, cu nişte fani extraordinari! În plus, cunosc oameni în Ploieşti cărora le place foarte mult fotbalul şi mie îmi place să fac oamenii fericiţi!

La Astra i-am făcut, la Voluntari i-am făcut, acum sper să facem şi Ploieştiul fericit!”, a spus Gabi Tamaş, pentru site-ul oficial al Petrolului.


UPDATE: Tamaş va evolua la Petrolul Ploieşti din sezonul viitor! Experimentatul fotbalist se va alătura nou promovatei joi.

„A semnat! Nu l-au interesat banii, vine pentru play-off!” au anunţat oficialii prahoveni, conform GSP.

Cei de la FC Voluntari au confirmat despărţirea de fotbalist.

”Mulţumim, Gabi Tamaş!

FC Voluntari anunţă încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Gabriel Tamaş.

Sosit în februarie 2021 la echipa noastră, Gabi şi-a adus aportul din plin la salvarea echipei în stagiunea 2020/2021 şi la performanţa istorică din sezonul recent încheiat-locul 4 în Liga 1.

Lider incontestabil în teren şi vestiar, fundaşul în vârstă de 38 de ani a jucat în 53 de partide în Liga 1 pentru echipa noastră în care a reuşit 1 gol şi a oferit 2 pase decisive.

Clubul nostru îi mulţumeşte pentru efortul, sacrificiile şi dăruirea în tricoul FC Voluntari şi îi doreşte multe alte împliniri în carieră”,
este comunicatul ilfovenilor.

--------------------------

Gabriel Tamaş a ajuns la 38 de ani, dar în ultimul sezon a demonstrat că are încă nivelul necesar pentru a face faţă în Casa Liga 1. Cei de la Fanatik scriu că experimentatul fundaş a refuzat oferta de prelungire contractuală din partea celor de la FC Voluntari.

Sursa mai sus citată scrie că Tamaş este dorit de două formaţii cu ambiţii mari în sezonul viitor. Este vorba despre Rapid şi FCU Craiova.

La finalul unui sezon pe care ilfovenii l-au terminat pe locul al patrulea şi în care au pierdut finala Cupei României (1-2 cu Sepsi), contractul lui Tamaş a ajuns la final, iar preşedintele Bogdan Bălănescu i-a făcut, imediat, o propunere de prelungire pe încă un sezon. Tamaş a refuzat să semneze, e liber de contract, iar acum aşteaptă şi alte oferte pentru a-şi continua cariera în Casa Liga 1.

Gabi Tamaş e şi în atenţia lui Hapoel Haifa

Yoav Katz, patronul formaţiei israeliene, a recunoscut că există interes pentru fundaşul român, dar în măsura în care el mai e dispus să revină la Hapoel Haifa şi dacă e de părere că poate ajuta.
 
”Vorbesc cu Tamaş. Dacă este în formă, cu siguranţă este ceva care se poate realiza. Va trebui să vedem”, a declarat Yoav Katz, patronul lui Hapoel Haifa, potrivit Walla Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele