Ultima oră
VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!” VIDEO | Mircea Rednic nu o menajează pe Dinamo. ”Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!”
VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne” VIDEO | Eugen Trică crede în salvarea de la retrogradare. ”Craiova simt că va rămâne”
Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United Julen Lopetegui şi-a dat acordul pentru a prelua West Ham United
”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii ”Am fost jalnici”. Un jucător de la FCU Craiova îşi critică public colegii
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB, ASTĂZI, de la 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

A fost făcut anunţul despre noul antrenor de la Rapid: ”50% e rezolvat!”

VIDEO | Gabi Tamaş rămâne o soluţie pentru echipa naţională, chiar dacă fundaşul vrea să se retragă. Rădoi: "E pe lista noastră. Are cea mai mare experienţă"

FC Voluntari Publicat de Andrei Ionascu pe 5 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20232775/1/gabi-tamas.jpg

Gabi Tamaş (37 de ani) a declarat recent că ia în calcul să îşi încheie cariera de fotbalist în această vară. Mai mult, Tamaş a primit deja o ofertă să fie preşedinte executiv la FC Voluntari. Cu toate acestea, fundaşul este în continuare în atenţia echipei naţionale, a anunţat selecţionerul Mirel Rădoi.

Tamaş are 67 de selecţii şi trei goluri la echipa naţională. Ultima convocare datează din octombrie 2018, când a jucat în Liga Naţiunilor.

În sezonul recent încheiat, fundaşul central a jucat în 16 meciuri în Liga 1 pentru FC Voluntari, transferându-se în luna februarie de la U Cluj.

"Gabi Tamaş e pe lista noastră, vom vedea în septembrie dacă vom avea nevoie de prezenţa lui la echipa naţională. De la meci la meci, au fost cel puţin 3-4 accidentări pe toate compartimentele, cazuri de COVID. Vom vedea în septembrie dacă vom apela la Gabi Tamaş. E clar că are cea mai mare experienţă din toţi jucătorii, dar în momentul de faţă nu pot să spun cu certitudine dacă va fi sau nu prezent", a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele