Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Gabi Tamaş, un nou discurs savuros. ”Mai dăm un cot, un pumn ceva”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 19 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20780317/2/constantin-2.jpg

La revenirea în elita fotbalului românesc după o pauză de şase ani, Petrolul a jucat într-o atmosferă superbă creată de cei zece mii de fani, a avut un gol anulat de VAR, dar a pierdut partida cu FC Voluntari, 0-1, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Singurul gol a venit în al doilea minut de prelungiri, după ce Daniel Florea a transformat un penalty dictat ca urmare a unui fault al lui Tamaş la Armaş.

Gabi Tamaş a făcut o analiză savuroasă la finele partidei şi s-a arătat dezamăgit de modul în care centralul a gestionat faza din finalul partidei, care a dus la reuşita celor de la Voluntari.

„Ce să vă zic? A fost un duel în careu, iar arbitrul a decis că VAR-ul i-a dat semne şi a fluierat lovitură de pedeapsă. Întrebarea mea este de ce nu s-a dus să vadă faza, aşa cum s-a întâmplat la golul anulat. Trebuia să meargă să se uite cu ochii lui şi să ia apoi decizia. Nu putem să stăm cu mâinile lângă corp. Suntem fundaşi, ne mai plac duelurile. Mai dăm un cot, un pumn. El m-a împins, iar eu eram în cădere.

Am dominat meciul, dar partidele sunt pe puncte, aşa că este frustrant. Ne-am pregătit foarte bine, dar drumul este abia la început. E o mare plăcere să joc cu 10.000 de spectatori şi nu o să-i dezamăgim până la sfârşit.

(n.r. despre situaţia financiară de la Petrolul) Suntem cu banii la zi, au intrat săptămâna aceasta. Se fac eforturi şi vor avea şi primele de promovare. Încet-încet o să fie bine. Noi trebuie să muncim şi o să vină şi banii”, a declarat Tamaş, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri