Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

VIDEO | Gabriel Tamaş, ambiguu cu privire la viitorul său, dar sigur de un lucru: ”Bineînţeles, petrecere!”

FC Voluntari Publicat pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20230606/1/1613760654540.jpg

Gabriel Tamaş (37 de ani) a oferit un răspuns enigmatic atunci când a fost întrebat ce va face cu cariera sa din sezonul următor. Fundaşul central a spus că urmează să discute cu oficialii Voluntariului şi să stabilească alături cu aceştia dacă va mai continua la ilfoveni.

Referitor la înfrângerea României cu Georgia şi la rezultatele slabe înregistrate de elevii lui Mirel Rădoi în ultima vreme, Gabriel Tamaş a evitat să comenteze direct subiectul, însă a mărturisit că îl doare să vadă echipa naţională cum pierde în faţa unor adversare mai slab cotate.

"Când am venit la echipă, era o situaţie puţin dificilă. Auzeam şi eu ce se vorbeşte, toţi ne dădeau retrogradaţi. Uite că am pus toţi osul la bătaie şi am biruit. Ne bucurăm foarte mult că am rămas în Liga 1. Nu ştiu dacă a fost uşor, greu, e bine că am bătut.

Asta este problema mea, o voi discuta cu clubul. Vreţi să mă chemaţi la naţională? De ce e interesant? Îmi faceţi vreun contract la televiziune? Mă bucur foarte mult că sunt alături de mine şi mă susţin. Nu ştiu. Acum am terminat cu bine, stresul s-a dus şi vom discuta zilele acestea soarta mea. Dacă voi pleca, dacă voi române, vedem.

Bineînţeles, petrecere, s-a terminat! Luăm vacanţă, nu? Eu am retrogradat cu Doncaster, din Championship în League 1. Am simţit ce înseamnă retrogradarea şi n-am mai vrut să trăiesc aşa ceva. Suntem bucuroşi că am terminat şi rămânem în Liga 1. Eu n-am bonus de salvare. Am venit doar să pun osul la bătaie. Veţi vedea că la anul Voluntariul va avea o altă faţă.

Nu vreau să discut de naţională. E păcat că nu mai aducem puncte. Mai ales că pierdem în faţa unor echipe slab cotate. Nu am cuvinte, nu ştiu ce să vă spun. Nu intru în aceste subiecte, mă cam depăşesc pe mine. Sunt oamenii de fotbal care pot analiza soarta unuia şi altuia de la naţională. M-am simţit prost rău, sunt naţionalist şi sufăr. Sufăr eu, românii, suporterii care sunt alături de echipa naţională", a declarat Gabriel Tamaş, la finalul meciului cu Dunărea Călăraşi.

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, şi-a exprimat clar dorinţa ca Tamaş să rămână la echipă din sezonul următor: "Avem nevoie de el, e un lider în vestiar, e liderul echipei. La modul cum se pregăteşte, poate să mai joace lejer două sezoane. Lejer!".

FC Voluntari a rămas în Liga I, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), pe Dunărea Călăraşi, locul 4 în liga a II-a, în returul barajului. Oaspeţii au jucat în zece jucători din minutul 54. Ilfovenii s-au impus şi în tur, cu 2-1.

Au marcat: Droppa 7', Betancor 18', Armaş 79', Achim 86' (p).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele