Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

VIDEO ǀ Gabriel Torje înaintea derby-ului cu Rapid: ”Avem un lot care poate face faţă în orice situaţie!”

Rapid Publicat pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că regretă faptul că derbiul Rapid - Dinamo se va disputa fără spectatori, subliniind că i se pare ciudat că nu se poate juca pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

"Este un derbi, chiar dacă e în play-out. Va fi şi va rămâne un derbi. Aţi văzut şi atmosfera de la meciul de acum două săptămâni. Din păcate, se joacă fără suporteri. Mi-aş dori, indiferent unde se juca, să fie un stadion plin, mai ales că restricţiile au dispărut.
 
Avem nevoie de puncte şi puncte pentru a reuşi să ne salvăm de la retrogradare fără a juca acel baraj. Este destul de greu, avem multe absenţe, însă avem un lot care poate face faţă în orice situaţie.
 
Dacă la Cluj scoteam un rezultat bun, acum plecam favoriţi, venind după rezultate pozitive, însă în derbi nicio echipă nu e favorită. Trebuie să fie dăruire maximă şi să nu ieşim dezamăgiţi de pe teren pentru că am fi putut face mai mult.”, a declarat Gabriel Torje.

Torje nu este de acord nici cu faptul că meciul se va juca la Mioveni, iar stadionul Giuleşti nu poate fi încă folosit.

"Dacă nu e omologat, de ce au mai lăsat să-l construiască? Nu ştiu ce să zic, nu am văzut în multe ţări să fie gata un stadion şi să dureze 6 luni să poţi să joci un meci pe el", a afirmat Torje.

Meciul Rapid - Dinamo, din prima etapă a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, va avea loc, duminică, de la ora 20:30, la Mioveni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele