Ultima oră
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”

VIDEO | Gafeur-ul din play-off şi-a "consolidat" renumele. Joao Miguel, încă o gafă impardonabilă. EXCLUSIV: Galamaz, dur: "Nu-i văd locul în campionatul României!"

FCSB Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email


Joao Miguel, fundaşul central portughez în vârstă de 28 de ani al celor de la FC Argeş, şi-a confirmat şi luni seară statutul de cel mai mare gafeur al play-off-ului. După doar şase minute scurse din FCSB - FC Argeş, stoperul lusitan a făcut un penalty incontestabil, ca urmare a unui fault clar la Darius Olaru.

UPDATE: Prestaţia slabă a lui Joao Miguel în meciul de pe Arena Naţională, pierdut de FC Argeş cu 4-0, l-a făcut pe George Galamaz să aibă o reacţie ironică şi dură în acelaşi timp: "FCSB l-a avut şi pe acest Joao Miguel. Acum Gigi Becali nu poate spune că i-a ajutat doar pe cei de la CFR, i-a ajutat şi pe cei de la FCSB. Un jucător căruia nu-i văd locul în campionatul României", a spus expertul Fotbal Show, imediat după meciul în care portughezul s-a făcut din nou de râs.
 
După o deviere a lui Coman, Miguel părea că are prim-planul în faţa lui Olaru şi că va degaja mingea pentru a înlătura pericolul de la poarta debutantului Micle. S-a mişcat însă foarte lent, i-a permis adversarului să ciupească mingea, apoi nu i-a mai rămas decât să-l lovească pe Olaru. Arbitrul Ionuţ Coza a văzut faultul, a fluierat lovitură de la 11 metri, iar golgheterul Florin Tănase a transformat, dar nu fără emoţii.
 
Autor al unei gafe mari pe finalul sezonului regular contra CFR-ului, Miguel a greşit decisiv şi în partida dintre CFR şi FC Argeş, câştigată de campioană cu 2-0 în Gruia. La 0-0, a oferit un assist perfect pentru Debeljuh, apoi misiunea trupei lui Dan Petrescu a devenit mult mai uşoară.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele