Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO ǀ Galatasaray a obţinut prima victorie după 7 etape, în Superliga Turciei! Olimpiu Moruţan a intrat în minutul 74

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 25 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20522235/1/mor.jpg

Galatasaray a obţinut o victorie importantă de care avea mare nevoie, chiar în ziua de Crăciun, 2-0 cu Antalyaspor. Duelul din runda 19 a Superligii Turciei a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro

Feghouli şi Akturkoglu au fost cei care au înscris pentru gruparea antrenată de Fatih Terim, în minutele 45+1 şi 52. Akturkoglu a reuşit un gol magnific. 

Pentru această partidă, Alexandru Cicâldău a fost suspendat. Olimpiu Moruţan a fost rezervă şi a fost introdus pe teren în minutul 74. 

Formaţia „Cim-Bom-Bom” a urcat pe locul 8 în clasament după această victorie, cel puţin pentru moment. 

Galatasaray – Antalyaspor 2-0, ACUM pe Look Sport+

Final de meci.

Min. 74: Ocazie Galata! Prezenţa lui Moruţan se simte imediat. Românul a trimis un şut puternic dintr-un unghi aproape imposibil şi i-a pus ceva probleme portarului.

Min. 74: Olimpiu Moruţan a fost trimis în teren în locul marcatorului Feghouli.

Min. 58: Ocazie mare Galata! Feghouli a avut şansa să marcheze încă un gol. Mingea a trecut foarte puţin pe lângă poartă.

Min. 52: GOL Galata! Kerem a reuşit un gol senzaţional, direct în vinclu, de la o distanţă destul de mare. Balonul a prins şi un efect deosebit de frumos.

Min. 48: Ocazie imensă Antalyaspor! Muikaru a fost foarte aproape să profite de o eroare mare în defensiva gazdelor.

A început a doua repriză.

Pauză.

Min. 45+1: GOL Galata! Feghouli l-a executat frumos pe Boffin, la capătul unui atac fulgerător.

Min. 34: Ocazie mare Antalyaspor! Floranus a prins un voleu puternic din interiorul careului, dar s-a dus fix pe direcţia portarului. Ismail a reţinut fără mari probleme.

Min. 11: Ocazie bună Galata! kerem a reluat cu capul puţin peste transversală.

Min. 5: Ocazie bună Galata! Mostafa a expediat un şut bun, de la o distanţă considerabilă, dar Boffin a respins milimetric pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

Pentru acest duel, Olimpiu Moruţan a fost lăsat rezervă de Fatih Terim, în timp ce Cicâldău este suspendat.

  • Galatasaray: 13. Ismail - 6. Van Aanholt, 7. Kerem, 11. Mostafa, 17. Ogulcan, 22. Berkan, 25.Nelsson, 35. Aytac, 45. Marcao, 67. Halil, 89. Feghouli
  • Rezerve: Fatih, Yedlin, Alpaslan, Assunção, Ömer, Moruţan, Kaan, Atalay, Barış, Emre
  • Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Naldo, Kudriashov, Güray, Floranus, Fredy, Doğukan, Amilton, Mukairu
  • Rezerve: D. Özkan, Bahadir, Eren, Nuri, Haji, Milosevic, Crivelli, Ghacha, Gökdeniz, Hakan.

Cele două formaţii din ”Ţara Semilunei” au situaţii asemănătoare în clasament. Galatasaray ocupă locul 12, cu 24 de puncte şi un golaveraj de 22-23, rezultat din şase victorii şi tot atâtea egaluri şi înfrângeri. Cu două puncte mai puţine în ierarhia din Super Lig, Antalyaspor se clasează pe poziţia a 14-a, cu 21 de goluri marcate şi 25 primite. Oaspeţii ”Cim Bom Bom” au tot atâtea succese, însă au remizat de patru ori şi au cedat în opt dăţi.

Trei goluri şi două pase de gol a reuşit Olimpiu Moruţan pentru Galatasaray în 14 meciuri din Super Lig. Aceleaşi realizări le-a bifat şi Alexandru Cicâldău, doar că în 16 apariţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele