adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

VIDEO | Galatasaray a umilit Fenerbahce chiar în "sufrageria" rivalei! Icardi, golul meciului

Superlig Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20975256/1/mic.jpg


Galatasaray a câştigat de manieră clară derby-ul cu Fenerbahce, 3-0 în deplasare, în direct la Prima Sport 3, şi s-a distanţat în fruntea clasamentului din SuperLig.
 
Înaintea venirii pe terenul marii rivale, Galata avea un punct avans şi îşi propunea să plece neînvinsă pentru a păstra sau mări diferenţa. Iar meciul a început bine pentru oaspeţi, care au marcat încă din minutul 15, prin Bardakci, dar reuşita a fost anulată pentru ofsaid.
 

Deschiderea de scor s-a produs, totuşi, în minutul 32, când Oliveira a prins un şut foarte bun, la colţul lung, şi a făcut linişte printre pătimaşii fani ai gazdelor.
 

Golul de 2-0 a venit pe contraatac, în minutul 78, Icardi pasându-i la timp lui Akturkoglu, care a finalizat printre picioarele portarului advers.
 

În minutul 86, Kahveci a fost eliminat direct pentru un fault dur, iar şansele lui Fener la un comeback s-au năruit. Mai mult, în al zecelea minut de prelungiri Mauro Icardi a înscris cel mai frumos gol al meciului, finalizând violent, cu ajutoul transversalei, pentru un 3-0 umilitor.
 

Graţie succesului important din derby, Galatasaray a ajuns la 39 de puncte din 17 etape şi s-a distanţat la patru puncte de Fenerbahce şi la opt de Başakşehir, care are un meci mai puţin.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele