Ultima oră
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

VIDEO | Galatasaray - Beşiktaş 2-1. Preferatul lui Hagi a decis derby-ul! Cicâldău a jucat o repriză, Moruţan a rămas pe bancă

Superlig Publicat pe 14 mar 2022
mail-share icon Email


În direct la Look Sport+, Galatasaray a câştigat derby-ul orgoliilor cu Beşiktaş, scor 2-1. Meciul a fost decis de Kerem Akturkoglu, fotbalistul preferat al lui Gică Hagi din lotul echipei antrenate de Domenec Torrent.
 
La mijlocul unui sezon dezastruos, în care e mai aproape de retrogradare decât de Europa, lui Galatasaray nu i-a rămas decât să facă o figură frumoasă în Europa şi să câştige derby-urile pe plan intern. Iar luni seară băieţii lui Domenec Torrent s-au concentrat impecabil şi au învins-o cu 2-0 pe marea rivală Beşiktaş, într-un meci în care Alexandru Cicâldău a fost introdus pe teren la pauză, iar Olimpiu Moruţan a rămas pe bancă pe întreaga durată a celor 90 de minute.

Preferatul lui Hagi a decis derby-ul!

Partida de pe Nef Stadium din Istanbul a stat sub semnul evoluţiei stelare a lui Kerem Akturkoglu, mijlocaşul ofensiv în vârstă de 23 de ani care se bucură pe deplin de aprecierea lui Gheorghe Hagi: "Îmi plac câţiva jucători de la Galatasaray: Marcao, Mustafa Mohamed şi, în special, Kerem Akturkoglu. Sunt jucători foarte buni. Akturkoglu e versatil, a evoluat mult şi pe plan internaţional", spunea Hagi, în presa din Spania, înainte de Barcelona - Galatasaray 0-0, din manşa tur a optimilor de finală din Europa League.
 
În minutul 23, Akturkoglu a dat prima măsură a valorii incontestabile şi startul sărbătorii printre fanii Cim Bom. Servit excelent de Mustafa Mohamed, internaţionalul turc a prins un şut de senzaţie, iar Destanoglu nu a mai putut interveni.
 

Peste nouă minute, acelaşi Mohamed a recuperat în mod controversat o minge în jumătatea adversă, a centrat perfect pentru Akturkoglu, iar eroul Galatei a găsit o lovitură de cap excelentă. 2-0, dar doar după consultarea VAR.
 

Ţinut din nou rezervă de Domenec Torrent, Alex Cicâldău şi-a făcut apariţia pe teren încă de la pauză, în locul ineficientului Feghouli, şi a primit un cartonaş galben încă din minutul 48, după un fault din spate la mijlocul terenului.



În minutul 85, rezerva Yilmaz a redus diferenţa ajutat de Inaki Pena, portarul împrumutat de la Galatasaray care a scăpat în poartă un şut care nu părea că-i va pune probleme.



Cu victoria din derby, Galatasaray a urcat pe locul al 11-lea, cu 38 de puncte, la egalitate cu Antalyaspor şi Gaziantep, echipa românilor Toşca şi Maxim. Pentru trupa din Istanbul urmează meciul sezonului, returul optimii cu Barcelona (joi, ora 19:45), partidă care pleacă de la 0-0 pe Camp Nou.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele