Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Galatasaray – Giresunspor 0-1. Cicâldău şi Moruţan au ratat marile ocazii ale unui meci dezamăgitor al echipei lui Terim. Galata, doar pe 10 în Superligă!

Superlig Publicat pe 8 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20537709/1/profimedia-0638408568.jpg

 

Galatasaray a pierdut, în direct la Look Sport 3, meciul jucat pe teren propriu cu codaşa Giresunspor, scor 1-0. Alexandru Cicâldău a jucat 73 de minute, Olimpiu Moruţan a fost integralist, iar românii au avut cele mai mari ocazii ale echipei din Istanbul.
 
Trimişi titulari de Fatih Terim într-un meci despre care presa din Turcia a scris că ar putea fi decisiv pentru "Împărat", Cicâldău şi Moruţan au avut o primă repriză ştearsă. Alex a apărut bine (7) la o centrare a lui Emre, dar lovitura sa de cap a fost respinsă în corner. La patru minute distanţă, Suleymanov (11) a apărut la centrarea lui Serginho şi a punctat pentru un surprinzător 1-0.

Cicâldău şi Moruţan, mari ocazii în repriza a doua!

Condusă la pauză, Galata a accelerat încă din startul reprizei a doua, iar Cicâldău (55) a lovit doar plasa laterală după o centrare a lui Babel respinsă greşit de un fundaş advers. Peste trei minute, Alex a apărut din nou la finalizare, dar portarul Okan (58) i-a respins lovitura de cap, pentru ca mai apoi Moruţan să nu poată trimite mingea în poartă. Forcingul gazdelor a continuat şi Moruţan (61) a ratat ţinta, cu dreptul, dintr-o poziţie bună. Tot Moruţan (72) a apărut excelent la o centrare din dreapta, însă reluarea sa, tot cu dreptul, s-a dus tot peste poartă. Imediat, Terim a renunţat la Cicâldău, pe care l-a înlocuit cu Yilmaz. Ţinut pe teren până la final, Moruţan nu a mai ieşit în evidenţă, la fel cum nici coechipierii săi nu au reuşit să mai pună în pericol poarta lui Okan.
 
Galata - Giresunspor s-a terminat 0-1, rezultat care pune şi mai multă presiune pe Fatih Terim. Galatasaay e doar pe locul zece, după 20 de etape, cu 27 de puncte, la 22 de lungimi distanţă de liderul Trabzon şi la cinci puncte de Hatayspor, echipa de pe locul al cincilea, ultimul care duce în Europa. Cu victoria de sâmbătă, Giresunspor a urcat pe locul 13, cu 25 de puncte, doar două sub Galata.

Galatasaray - Giresunspor 0-1 (Suleymanov 11), live pe Look Sport 3 şi PrimaPlay.ro

  • Galatasaray: İsmail Çipe - Ömer Bayram, Nelsson, Kaan Işık, Sacha Boey - Berkan, Emre Kılınç, Cicâldău - Moruţan, Halil Dervişoğlu. Ryan Babel
  • Giresunspor: Okan - Hayrullah, Sergen, Alexis, Aziz - Pelupessy, Yavru - Suleymanov, Flavio, Sergio - Balde
Minutul 73: Se termină meciul lui Alex Cicâldău, înlocuit cu Yilmaz.

Minutul 72: Altă ocazie a lui Moruţan!
Mijlocaşul ofensiv apare bine pe un spaţiu liber, trage din prima, cu dreptul, dar nu nimereşte poarta.



Minutul 61: Moruţan rămâne liber în careu, dar finalizează dezamăgitor cu dreptul.



Minutul 58: Dublă ocazie a lui Cicâldău şi Moruţan! Fostul jucător al Craiovei se demarcă din nou excelent, reia cu capul pe direcţia lui Okan, apoi Moruţan nu poate înscrie.

 
Minutul 55: Ocazie a lui Cicâldău! Românul apare bine pe bara a doua la o centrare deviată a lui Babel, dar şutează în plasa laterală.


Minutul 34: Prima ocazie a Galatei! Berkan apare foarte bine la o centrare din corner, reia cu capul, dar Okan are un reflex bun şi respinge.



Minutul 18: Altă lovitură pentru Terim. Arslan Kaan se accidentează şi e înlocuit cu Luyindama.

Minutul 11: Surpriză la Istanbul! La primul atac periculos, oaspeţii reuşesc să dea lovitura: pasă inspirată a lui Serginho, şut bun al lui Suleymanov şi surpriza prinde contur!



Minutul 7: Cicâldău apare bine la o centrare a lui Emre, dar reluarea sa cu capul e respinsă în corner de un fundaş advers.



18:00: Start joc la Istanbul!

Echipa care îi are în lot pe Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău a căzut şi în dizgraţia propriilor fani, iar başkanii sunt tot mai tentaţi să umble la antrenor. Totul a culminat cu eliminarea din Cupa Turciei, la penalty-uri, în faţa lui Denizlispor, echipă clasată pe penultimul loc în liga a doua, ceea ce i-a înfuriat pe acţionari. Astfel, legendarul Fatih Terim ar avea postul în pericol, scrie presa turcă, iar mai mulţi jucători ar putea fi puşi pe lista de transferuri. Este şi cazul lui Moruţan şi Cicâldău, consideraţi şi ei decepţii.
 
Terim ar mai avea totuşi şansa ca echipa lui să demonstreze că joacă fotbal şi să câştige următoarele meciuri. Primul prilej, sâmbătă, cu  Giresunspor, pe teren propriu, în chiar primul meci pe care Galatasaray îl dispută în 2022, în Super Liga Turciei.
 
Înaintea confruntării de sâmbătă, Cim-Bom e abia a zecea în clasament, cu 27 de puncte, la 19 în spatele liderului Trabzonspor şi la alte 5 în spatele ultimului loc (5) care duce în Europa, ocupat de o altă decepţie, Fenerbahce. Adversara celor de la Galatasaray, Giresunspor, e un adversar mai multe cecât abordabil, aflat în acest moment pe locul 14, cu doar 22 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele