Ultima oră
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”

VIDEO | Galatasaray şi Basaksehir au terminat la egalitate. Moruţan şi Cicâldău au fost integralişti

Superlig Publicat pe 18 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20511046/1/profimedia-0638408568.jpg

Galatasaray a obţinut doar un rezultat de egalitate, 1-1, în faţa campioanei ediţiei trecute, Basaksehir, în derby-ul etapei a 17-a din Superliga Turciei. Confruntarea a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

Românii Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău au fost integralişti în acest duel. 

Okaka a fost cel care a deschis scorul, pentru Basaksehir, cu o execuţie superbă din foarfecă, în minutul 20. Egalarea a venit târziu, în minutul 87, prin Mostafa Mohamed. 

Galatasaray – Basaksehir 1-1

Min. 90+8: Cicâldău a trimis peste poartă, din lovitura liberă obţinută de Moruţan.

Min. 90+4: Leo Duarte a văzut al doilea galben şi a fost eliminat după ce l-a faultat pe Moruţan, la marginea careului.

Min. 87: GOOL Galatasaray! Mostafa Mohamed a înscris superb, cu capul, dintr-o lovitură de colţ.

Min. 82: Ocazie mare Galata! Cicâldău a recuperat magnific o minge şi a pasat decisiv în careu. Marcao nu a profitat apoi de poziţia foarte bună pe care o avea.

Min. 75: Ocazie mare Galata! Bomba expediată de Dervisoglu a trecut puţin peste.

Min. 60: Ocazie Galata! Cicaldau a fost aproape de o reuşită superbă. Balonul a fost deviat peste poartă de un adversar.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 41: Ocazie imensă Galata! Diagne a primit o pasă bună în careu, şi-a păcălit adversarul din preluare şi a şutat puţin pe lângă poarta lui Mohammed.

Min. 32: Ocazie mare Galata! Moruţan a interceptat excelent o minge trimisă prost de portarul advers, apoi i-a pasat lui Diagne în careu. Atacantul a şutat modest însă.

Min. 19: GOL Basaksehir! Okaka înscrie un gol superb, din foarfecă. Adversarul a căzut de lângă el, apoi atacantul a preluat pe genunchi şi s-a lăsat pe spate pentru a înscrie dintr-o foarfecă foarte frumoasă.

Min. 16. Oaspeţii au cerut penalty la intrarea lui Olimpiu Moruţan. Nu pare să fi fost vorba de aşa ceva.

Min. 6: Ocazie Galata! Moruţan semnează primul şut pe spaţiul porţii. Mijlocaşul român şi-a făcut bine mingea pe şut, apoi a expediat balonul frumos, cu efect.  Insuficient pentru a surprinde portarul advers.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

Galatasaray: Ismail Chipe, Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Cicaldau, Feghouli, Morutan, Kerem, Diagne

Basaksehir: Mohammed, Omar Ali, Duarte, Youssouf, Hasan Ali, Mahmoud, Tolga, Visca, Berkay, Chadli, Okaka

Echipă pregătită de Fatih Terim vine după un eşec neaşteptat, 0-1 în deplasare, cu Sivasspor. De cealaltă parte, Basaksehir are o stare de spirit diferită şi a învins-o în runda trecută pe Kasimpasa, cu 2-1.
 
De altfel, în clasment Basaksehir se situează pe locul 4, cu 28 de puncte, iar Galatasaray este abia a noua şi are doar 23 de puncte. În condiţiile în care liderul Trabzosnpor a strâns deja 39 de puncte,  Basaksehir pare că mai păstrează doar şanse teoretice la titlu, în vreme ce Cim Bom Bom are un sezon catastrofal şi pare în afara oricărei lupte.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele