Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Găman, autogol impardonabil în CFR - U. Craiova. A doua gafă majoră în Gruia în doar patru luni!

CFR Cluj Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20856151/1/vg.png


Valerică Găman (33 de ani) are parte de o nouă seară neagră în Gruia. La patru luni de la momentul în care gafa decisiv în partida care aducea CFR-ului al cincilea titlu consecutiv în SuperLigă, stoperul lui U. Craiova şi-a marcat un autogol greu de uitat în prima repriză a meciului din etapa a noua a stagiunii 2022/2023.
 
La 1-0 pentru ardeleni, după un gol frumos marcat de Muhar, Găman şi-a folosit plasamentul şi experienţa pentru a stopa acţiunea în viteză a lui Malele şi Yeboah, apoi a transformat o fază obişnuită de joc într-o gafă impardonabilă. Fără să se uite atent la poziţia lui David Lazar, experimentatul stoper a pasat spre propriul portar, a trimis mingea pe spaţiul porţii şi a făcut ineficient sprintul lui Lazar. Reluările TV au arătat că balonul a depăşit linia porţii, iar CFR şi-a creat un avantaj de două goluri încă din minutul 27 al derby-ului din Gruia, transmis de Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro de la 21:30.
 

Găman, gafă cu repetiţie în Gruia

În urmă cu aproape patru luni, pe 15 mai 2022, Valerică Găman le mai făcea un cadou asemănător celor de la CFR Cluj în meciul câştigat de feroviari cu 2-1 în faţa oltenilor, decisiv pentru obţinerea titlului. Atunci, tot la 1-0 pentru gazde, Găman era presat de Alexandru Păun şi, în loc să degajeze balonul cât mai departe şi să înlăture pericolul, prefera o pasă spre Mirko Pigliacelli. Greşea execuţia, îl lăsa pe Gabriel Debeljuh în faţa golului de 2-0, iar croatul marca pentru a-i aduce liniştea lui Dan Petrescu şi, la finalul partidei, şi titlul de campion al României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele