Ultima oră
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”
Transfer fabulos în Superligă! Fotbalistul cu un CV de top, crescut de Inter şi AC Milan, a semnat cu ”U” Cluj Transfer fabulos în Superligă! Fotbalistul cu un CV de top, crescut de Inter şi AC Milan, a semnat cu ”U” Cluj
VIDEO | Ploaia torenţială din New Delhi a întrerupt cursa de Moto 3 din India VIDEO | Ploaia torenţială din New Delhi a întrerupt cursa de Moto 3 din India
Victoriile chiar costă! Ce salariu impresionant primeşte Marius Şumudică la Gaziantep Victoriile chiar costă! Ce salariu impresionant primeşte Marius Şumudică la Gaziantep
Plusuri şi minusuri remarcate de presa spaniolă după primul meci al lui Ianis Hagi ca titular în La Liga: ”De asta a fost înlocuit!” Plusuri şi minusuri remarcate de presa spaniolă după primul meci al lui Ianis Hagi ca titular în La Liga: ”De asta a fost înlocuit!”

VIDEO | Garita, mesaj puternic după golul în poarta Chindiei: "Încetaţi să mai vorbiţi!"

FC Argeș Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email


Marcator al golului prin care FC Argeş a câştigat un punct pe terenul Chindiei, scor 1-1, Arnold Garita s-a prezentat foarte nervos la interviul de după meci. A criticat jocul slab al echipei lui Marius Croitoru, apoi a vorbit deschis despre situaţia personală şi a avut un mesaj puternic.
Garita a punctat în minutul 55, după o greşeală a lui Căbuz, apoi s-a dezlănţuit la interviu, unde a avut doar cuvinte critice pentru jocul piteştenilor. Apoi, vârful curtat de FCSB şi Rapid a transmis un mesaj clar:
 
"Nu e niciodată uşor să înscrii goluri. Am avut şansă şi am marcat, e important, pentru că a fost 1-1, dar astăzi am jucat foarte prost în prima repriză. E important să schimbăm ceva la următorul meci, pentru că nu e posibil să jucăm aşa şi să vrem să fim în play-off, e imposibil în acest an.
 
E important în acest an să rămânem în Liga 1, acesta e adevărul. Cum să joci aşa şi să vrei în play-off sau în Cupă? Nimic! În primul rând, eu sunt cel supărat, e normal, pentru că, în prima repriză, am şutat o singură dată pe poartă. E vina mea, e vina întregii echipe.
 
Eu nu vorbesc doar despre restul echipei, iar eu să fiu bine pentru că am marcat. Poate că am marcat eu, dar acest meci a fost unul de rahat pentru noi. E important ca noii jucători să se adapteze foarte repede, pentru că nu avem timp, mai avem 8 jocuri. Eu chiar nu mai am timp pentru asta.
 
E important să credem, face parte din viaţă, dar e vorba de realitate şi trebuie să rămânem concentraţi meci de meci. Vin meciuri foarte importante şi foarte grele, cu FCSB, cu Craiova. Am luat un punct acum, e bine. Dacă joc cu Farul sau FCSB, e la fel pentru mine, nu e problemă. Dar trebuie să schimbăm ceva dacă vrem în play-off sau în Cupă.
 
Toţi oamenii din România vorbesc prea mult. Nu e important pentru mine, eu rămân concentrat, îmi fac treaba. Unii de la alte echipe spun: 'îl vreau pe Garita!' Dar ei nu au venit niciodată cu banii pentru Garita, nicio echipă nu m-a sunat.
 
Doar au vorbit şi au tot vorbit. Încetaţi să mai vorbiţi! Nimeni nu a vorbit cu mine şi cu clubul. E important ca toată lumea să se oprească din a mai vorbi. Lăsaţi-mă doar să mă concentrez pe fotbal, vreau să joc fotbal! Dacă nu ai oferte concrete, nu vorbi de mine, opreşte-te! Toată lumea vorbeşte! Sunt concentrat la fotbal, mai am 6 luni şi termin. Lăsaţi-mă să îmi fac treaba. Mă vreţi, sunaţi la club! Nu mă vreţi, nu mai vorbiţi!", a spus Garita, la flash-interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele