Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Garita, mesaj puternic după golul în poarta Chindiei: "Încetaţi să mai vorbiţi!"

FC Argeș Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email


Marcator al golului prin care FC Argeş a câştigat un punct pe terenul Chindiei, scor 1-1, Arnold Garita s-a prezentat foarte nervos la interviul de după meci. A criticat jocul slab al echipei lui Marius Croitoru, apoi a vorbit deschis despre situaţia personală şi a avut un mesaj puternic.
Garita a punctat în minutul 55, după o greşeală a lui Căbuz, apoi s-a dezlănţuit la interviu, unde a avut doar cuvinte critice pentru jocul piteştenilor. Apoi, vârful curtat de FCSB şi Rapid a transmis un mesaj clar:
 
"Nu e niciodată uşor să înscrii goluri. Am avut şansă şi am marcat, e important, pentru că a fost 1-1, dar astăzi am jucat foarte prost în prima repriză. E important să schimbăm ceva la următorul meci, pentru că nu e posibil să jucăm aşa şi să vrem să fim în play-off, e imposibil în acest an.
 
E important în acest an să rămânem în Liga 1, acesta e adevărul. Cum să joci aşa şi să vrei în play-off sau în Cupă? Nimic! În primul rând, eu sunt cel supărat, e normal, pentru că, în prima repriză, am şutat o singură dată pe poartă. E vina mea, e vina întregii echipe.
 
Eu nu vorbesc doar despre restul echipei, iar eu să fiu bine pentru că am marcat. Poate că am marcat eu, dar acest meci a fost unul de rahat pentru noi. E important ca noii jucători să se adapteze foarte repede, pentru că nu avem timp, mai avem 8 jocuri. Eu chiar nu mai am timp pentru asta.
 
E important să credem, face parte din viaţă, dar e vorba de realitate şi trebuie să rămânem concentraţi meci de meci. Vin meciuri foarte importante şi foarte grele, cu FCSB, cu Craiova. Am luat un punct acum, e bine. Dacă joc cu Farul sau FCSB, e la fel pentru mine, nu e problemă. Dar trebuie să schimbăm ceva dacă vrem în play-off sau în Cupă.
 
Toţi oamenii din România vorbesc prea mult. Nu e important pentru mine, eu rămân concentrat, îmi fac treaba. Unii de la alte echipe spun: 'îl vreau pe Garita!' Dar ei nu au venit niciodată cu banii pentru Garita, nicio echipă nu m-a sunat.
 
Doar au vorbit şi au tot vorbit. Încetaţi să mai vorbiţi! Nimeni nu a vorbit cu mine şi cu clubul. E important ca toată lumea să se oprească din a mai vorbi. Lăsaţi-mă doar să mă concentrez pe fotbal, vreau să joc fotbal! Dacă nu ai oferte concrete, nu vorbi de mine, opreşte-te! Toată lumea vorbeşte! Sunt concentrat la fotbal, mai am 6 luni şi termin. Lăsaţi-mă să îmi fac treaba. Mă vreţi, sunaţi la club! Nu mă vreţi, nu mai vorbiţi!", a spus Garita, la flash-interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele