Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO ǀ Gaz Metan - Academica Clinceni 4-3. Puştii Mediaşului ies cu zâmbetul pe buze din ”derby-ul suferinţei”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 6 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20694208/1/gaz-metan-medias.jpg

Gaz Metan Mediaş – Academica Clinceni a fost o partida fără miză pentru ambele echipe. Cele două formaţii au oferit un spectacol frumos cu 7 goluri.

Prima repriză a început perfect pentru medieşeni, care după 30 de minute de joc conduceau cu 2-0. A urmat revenirea Clinceniului, care a egalat în doar 3 minute.

A doua parte a fost la fel de spectaculoasă, Gazul a preluat conducerea din nou, printr-un penalty, dar a fost egalată după ce Avram şi-a împins mingea în proprie poartă. În finalul partidei Gaz Metan a dat lovitura prin Mathaus şi a câştigat primul meci din play-out-ul, din acest sezon.  

Gaz Metan Mediaş - Academica Clinceni 4-3 (Iancu P. 10', Gaşpar R. 23', Şteau 48'(p), Mathaus F. 87'/ Jerdea R. 37', Ion R.(p) 40', Avram E.(a)72' ) 

  • Gaz Metan: Bumbar - Cr. Maxim, Mathaus, Avram, Tala - Junior, Dr. Iancu - Şteau, Gaşpar, Costea - Domşa
  • Clinceni: Ureche - Iana, A. Ion, Tsvetkov, Cr. Ştefan, Holzmann - Florica, Vrdoljak, R. Ion - Dumitrache, Alghoul

 

Minutul 90+5: Final de meci!

Minutul 90+2: Covaci vede cartonaşul galben.

Minutul 89: Schimbare pentru medieşeni, iese Costea şi intră Câmpeanu.

Minutul 87: Gol marcat de Gaz Metan, Felix Mathaus punctează în urma unui corner, acesta a sărit excelent şi o readuce în avantaj pe Gaz Metan.

Minutul 83: Dublă schimbare la Academica Clinceni, ies Iana şi Jerdea şi intră Ion şi Neagu. 

Minutul 79: Schimbare la Gaz Metan, iese Gaşpar şi intră Noian. 

Minutul 72: Gol Academica Clinceni, ilfovenii egalează pentru a doua oară, în urma autogolului lui Avram. 

Minutul 69: S-au efectut 3 schimbări la Gaz Metan, au ieşit Şteau, Domşa şi Iancu şi au intrat Ursu, Covaci şi Harfas.  

Minutul 65: Schimbare la Academica Clinceni, intră Obedeanu şi iese Florică.

Minutul 59: Felix Mathaus vede primul avertisment al partidei.

Minutul 48: Gol, Gaz Metan Mediaş, Şteau transformă lovitura de la 11 metrii şi işi readuce echipa în avantaj.

Minutul 47: Penalty pentru Gaz Metan Mediaş, Domşa obţine o lovitură de la 11 metrii după ce ratase o ocazie mare.

Minutul 46: A început a doua repriză!

Minutul 46: Are loc o dublă schimbare la Academica, ies Holzmann şi Dumitrache şi intră Vlaceanu Massaro. 

Minutul 45: Final de primă repriză!

Minutul 40: Gol Academica Clinceni, Robert Ion marcheză fără probleme din penalty şi egalează.

Minutul 39: Penalty pentru ilfoveni, după un fault clar făcut în careu de Gaşpar.

Minutul 37: Gol Academica Clinceni, Robert Jardea marchează după o greşeală mare în apărarea medieşenilor.  

Minutul 25: Ocazie imensă pentru Clinceni, Bumbar, portarul Gazului, are două parade excelente şi menţine avantajul de două goluri de pe tabelă.

Minutul 23: Gol marcat de Gaz Metan Mediaş, Ramon Gaşpar îndeplineşte o formalitate după ce mingea a ajuns cu noroc la el.

Minutul 9: Gol marcat de Gaz Metan Mediaş, Petru Iancu este găsit bine pe spaţiu liber, de Gaşpar şi are o execuţie frumoasă din interiorul careului.

Minutul 1: A început partida! 
--------------------------------------

Clinceniul are opt eşecuri la rând în campionat, iar runda trecută a fost învinsă de Dinamo cu 1-5. 13 eşecuri la rând are Gaz Metan Mediaş în Casa Liga 1, iar etapa anterioară a cedat cu 1-3 cu Sepsi.

Cele două se află pe ultimele două locuri în clasamentul play-out-ului din Casa Liga 1. Gaz Metan Mediaş are -27 de puncte, în timp ce Academica Clinceni are -3 puncte.

Sepsi a bifat victoria de control cu Gaz Metan, 3-1, a revenit în calculele pentru primul loc din play-out, iar Cristiano Bergodi a avut cuvinte de laudă pentru adversari.

După 0-8 în Giuleşti, puştii Gazului s-au prezentat mult mai bine în Covasna, iar evoluţia lor a fost apreciată şi de către antrenorul italian al lui Sepsi. Pentru Bergodi, importante sunt punctele care-l apropie de liderul Rapid, dar şi meciul cu Chindia, de etapa viitoare:

"Nu e relaxare, am luat trei puncte. Asta e important. Şi am dat şi trei goluri, am avut multe ocazii. Bravo lor că au alergat, capătă din ce în ce mai multă încredere aceşti copii de la Gaz Metan. Între timp, mă bucur şi pentru noi, oricum nu am făcut un meci strălucit, dar important e că am câştigat. 

În ambele competiţii încercăm să mergem înainte până la sfârşit, cu succes, cu victorie, dar vedem. Acum avem meci cu Chindia, vedem ce fac şi ei cu Rapid şi după semifinala Cupei. Dar noi avem un obiectiv care poate fi finala Cupei, cu rezultatul din tur, dar ne va fi greu, normal", a declarat tehnicianul italian, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri