Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

VIDEO | Gaz Metan - Dinamo 0-1! ”Câinii” înving cu mici emoţii un adversar aproape dezintegrat

Dinamo Publicat pe 22 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20679557/1/dinamo-7.jpg

Formaţia Dinamo a învins, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golul a fost marcat de Carp, în minutul 41.

Gaz Metan: Bumbar – Kanda (Tala 80'), Lima Santos, Avram, Maxim – Francisco Junior (Ursu 72'), Iancu (Harfas 61') – Steau, Gaşpar (Covaci 61'), Costea – Noian (Domşa 60'). Antrenor: Flavius Boroncoi.

Dinamo: Eşanu – Moura, Jovanovic, Carp, A. Radu (Filip 46') – Borduşanu (Creţu 90'+4), Răuţă (Rodriguez 77'), Pierret, Grădinaru (Torje 66') – C. Matei – Morar (Ivanovski 66'). Antrenor: Dusan Uhrin.

Cartonaşe galbene: F. Junior 44', Kanda 80' / Radu 33', Răuţă 52', Carp 69', Pierret 70', Torje 78'

Arbitri: Robert Avram – Stelian Slabu, Gabriel Sabin Stroe – Szabolcs Kovacs

Observatori: Nicolae Grigorescu, Ioan Bogdan

Tot vineri, CS Mioveni a învins în deplasare Academica Clinceni, scor 2-0.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 35 de puncte, 2. Sepsi – 33, 3. FC Botoşani – 32, 4. FC ”U” Craiova 1948 – 28, 5. CS Mioveni - 28, 6. UTA Arad – 26, 7. Chindia Târgovişte – 22, 8. Dinamo – 16, 9. Academica Clinceni – -3, 10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Programul celorlalte meciuri din etapa a şasea:

23 aprilie

  • Ora 13:30 UTA Arad – Chindia Târgovişte
  • Ora 21:00 Rapid – Sepsi

25 aprilie

  • Ora 15:30 FC Botoşani – FC ”U” Craiova 1948

Gaz Metan - Dinamo 0-1 (Carp 41)

Echipele de start: 

  • Gaz Metan: Bumbar – Kanda, Mathaus, Avram, C. Maxim – Francisco, Iancu – Şteau, Gaşpar, P.Costea – Noian
  • Rezerve: Grosz, Câmpean, Covaci, Domşa, Harfas, Tala, Ursu
  • Antrenor: Flavius Boroncoi
  •  
  • Dinamo: Eşanu – Moura, Jovanovic, Carp, A. RADU – Borduşanu, Răuţă, Pierret, Grădinaru – C. Matei – V. Morar
  • Rezerve: Figueiredo, Patriche, Creţu, Rodriguez, Torje, Filip, Mihaiu, Ivanovski, Măgureanu
  • Antrenor:  Dusan Uhrin

Min. 90 + 5: Fluier final! Dinamo se impune pe terenul Gazului cu 1-0!

Min. 90 + 2: Ocazie pentru Dinamo! Şutul lui Borduşanu este parat de către Bumbar.

Min. 75: Gaz Metan cere penalty!

Min. 58: Ocazie pentru Dinamo! Voleul lui Matei din câţiva metri este deviat de un apărător al Gazului în corner. 

Min. 56: Ocazie pentru Dinamo! Bumbar are un reflex de senzaţie la şutul trimis de Borduşanu şi evită dublarea avantajului de către oaspeţi. 

Min. 55: Ocazie pentru Gaz Metan! Medieşenii sunt foarte aproape să îi egaleze pe ”câini” prin Kanda la o fază în care defensiva ”roş-albă” a tremurat serios. 

Min. 46: A început a doua repriză! Lovitura liberă executată de Cosmin Matei din lateral se opreşte în transversala porţii Gazului. 

Min. 45 + 2: La pauză Dinamo conduce Gaz Metan cu 1-0!

Min. 41: GOL Dinamo! Cătălin Carp deschide scorul cu capul din centrarea venită din corner de la Cosmin Matei. 

Min. 32: Ocazie pentru Dinamo! Centrarea lui Răzvan Grădinaru se transformă într-un lob şi se opreşte în bara porţii apărate de Bumbar. 

Min. 32: Ocazie pentru Dinamo! Şutul lui Pierret este parat de Bumbar. 

Min. 31: Ocazie pentru Dinamo! Şutul lui Grădinaru se opreşte în plasa laterală a Gazului. 

Min. 27: Ocazie pentru Dinamo! Vlad Morar scapă singur cu portarul, dar trimite modest din unghi.

Min. 19: Ocazie pentru Dinamo! Şutul lui Răuţă este deviat, iar balonul trece puţin pe lângă bara porţii Gazului.

Min. 16: Ocazie pentru Dinamo! Lovitura liberă executată de Morar se duce peste poartă apărată de Bumbar.

Min. 1: A început meciul!


Gaz Metan Mediaş - Dinamo, LIVE pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro, de la 20:00. ”Câinii” pornesc cu prima şansă în faţa ultimei clasate din Casa Liga 1. În returul sezonului regular, Dinamo a câştigat în ”Ştefan cel Mare”, scor 4-0.

Medieşenii au 11 înfrângeri la rând în Casa Liga 1, iar runda trecută au cedat umilitor pe terenul Rapidului, scor 0-8. Dinamo nu e nici ea într-un punct prea bun ţinând cont de faptul că în ultimele două partide din campionat a pierdut. A cedat cu 1-2 cu FC U Craiova, iar apoi a pierdut pe terenul Mioveniului, scor 0-2.

Gaz Metan e ultima în Casa Liga 1, cu -15 puncte, în timp ce Dinamo e pe poziţia a 8-a, cu 13 puncte. Între cele două se află Academica Clinceni, 1 punct.

Şi probleme adminsitrative pentru Dinamo?

Un nou scandal este pe punctul de a lovi fotbalul românesc, după conflictul dintre echipa patronată de Gigi Becali şi cea deţinută de Armata României cu privire la palmaresul Stelei Bucureşti. De data aceasta, chiar marea rivală a ”roş-albaştrilor”, Dinamo, se află într-o situaţie comparabilă.

Nicolae Badea a notificat formaţia din Ştefan cel Mare să nu mai folosească denumirea ”FC Dinamo”, ce apare pe site-ul ”câinilor”, Facebook şi site-ul LPF,   în interese comerciale. Badea deţine 7 % din acţiunile grupării din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele