Ultima oră
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni 1-2. Argeşenii se impun mai greu decât se aşteptau şi egalează Chindia în clasament

CS Mioveni Publicat pe 11 apr 2022
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20670471/1/cs-mioveni-2.jpg

 

CS Mioveni a învins Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în direct la Look Sport, şi a egalat Chindia Târgovişte în clasamentul play-out-ului din Casa Liga 1.
 
Mare favorită a confruntării de la Mediaş, echipa lui Pelici a părut că rezolvă meciul încă din prima repriză, când Rusu, din penalty, şi polonezul Tomczyk au dus scorul la 2-0. Apoi, Buziuc a ratat singur cu poarta goală, iar trupa argeşeană a scăzut vizibil ritmul, permiţându-le tinerilor jucători ai lui Flavius Boroncoi să prindă curaj. Pe final, în minutul 80, Mathaus a marcat pentru 1-2, adăugând un strop de suspans unui meci pe care CS Mioveni l-a controlat aproape în totalitate.
 
După ce a bifat victoria de control împotriva celei mai slabe echipe din campionat, CS Mioveni a ajuns la 22 de puncte, atâtea câte are şi Chindia Târgovişte, echipa cu care se va bate, în mod normal, pentru evitarea locului de baraj. Etapa viitoare, CS Mioveni joacă pe teren propriu cu Dinamo, iar Gaz Metan întâlneşte Rapidul, în deplasare.

Gaz Metan Mediaş - CS Mioveni 1-2 (Mathaus 80 / Bg. Rusu pen. 16, Tomczyk 24), live pe Look Sport şi PrimaPlay.ro

  • Gaz Metan: Grosz - Kanda, Mathaus, E. Avram, C. Maxim - Junior, D. Iancu - P. Costea, Gaspar, D. Ursu - Domşa
  • Rezerve: Bumbar - Cîmpean, Covaci, Harfas, Tala, Şteau
  •  
  • CS Mioveni: I. Popescu - Rădescu, Scarlatache, Garutti, Şerbănică - Buziuc, Lixandru, L. Dumitriu, Trif - B. Rusu, Tomczyk
  • Rezerve: Ducan - Dat, Sanoh, Raicea, A. Iacob, Blănaru, Voinea, Panait, Oancea
Minutul 80: GOL GAZ METAN! Mathaus apare excelent la o fază fixă executată din stânga, îl învinge pe Iustin Popescu şi îl face pe Eric de Oliveira să danseze de bucurie în tribunele stadionului din Mediaş.



Minutul 68: Ocazie a gazdelor. Covaci ajunge în poziţie de finalizare, şutează din vole, dar o face pe direcţia lui Iustin Popescu.

Minutul 61: Pelici începe să-şi odihnească titularii. Ies Trif şi Buziuc, intră Sanoh şi Blănaru.

Minutul 32: Buziuc semnează una dintre ratările campionatului! Găurile din defensiva gazdelor sunt mari, Tomczyk pleacă pe un culoar liber, nimereşte bara, apoi mingea sare la Buziuc. Fostul atacant de la FCSB nu trebuia decăt sâ o trimită în poarta goală, dar a reuşit să se facă de râs şi să nu lovească balonul corect, şutând mult peste.



Minutul 24: Grosz respinge neglijent şutul lui Buziuc, dar Rusu încearcă o scăriţă care nu-i iese.

Minutul 24: GOL CS MIOVENI! O respingere greşită a lui Mathaus duce mingea la Rădescu, pasa vine logic la Tomczyk, iar polonezul înscrie fără prea mare efort primul său gol în Casa Liga 1.



Minutul 16: GOL CS MIOVENI! Maxim pasează neglijent spre Grosz, portarul e nevoit să-l faulteze pe Tomczyk, iar Bogdan Rusu transformă penalty-ul rezultat şi deschide scorul.



18:00: Start joc la Mediaş!

Ambele vin după meciuri fără victorie în runda trecută din campionat. Mediaş a pierdut clar cu UTA, la Arad, scor 0-4, în timp ce CS Mioveni a scos un rezultat bun pe ”Ion Oblemenco”, cu FC U Craiova, scor 1-1. De altfel, trupa lui Pelici este la două meciuri la rând cu rezultate pozitive. Înaintea disputei din Bănie, CS Mioveni a învins, pe teren propriu, cu 1-0, Chindia Târgovişte.

De partea cealaltă, Gaz Metan are nouă înfrângeri la rând. După 1-1 cu Rapid, medieşenii au înregistrat eşecuri pe linie.

Gaz Metan, altă depunctare săptămâna trecută

Clubul Gaz Metan Mediaş a mai fost penalizat cu două puncte în clasamentul Ligii 1 Casa Pariurilor de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru neplata drepturilor financiare faţă de fotbalistul Sergiu Cristian Popovici.

"Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul Gaz Metan Mediaş cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 17.03.2022 – 31.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 27.04.2022", informează LPF.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele