Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

VIDEO | Gaz Metan Mediaş riscă să ajungă la baraj. Mihai Teja: "Astăzi n-am fost noi, n-am avut forţă în atac"

Gaz Metan Mediaș Publicat de Andrei Ionascu pe 16 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20194053/1/teja.jpg

Gaz Metan Mediaş a pierdut meciul din deplasare cu UTA Arad, scor 0-1, în etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Medieşenii n-au trimis niciun şut pe spaţiul porţii adverse, dar antrenorul Mihai Teja s-a declarat încrezător că echipa lui poate să evite locurile de baraj. 

UTA a controlat jocul cu Gaz Metan, iar raportul şuturilor pe poartă este elocvent: 7-0.

Liviu Antal a înscris în minutul 50. Miculescu a centrat în careu, iar Hora a reluat cu capul. Balonul a lovit bara şi a ricoşat la Antal, care l-a trimis în plasă.

Portarul Pleşca a fost omul meciului, reuşind mai multe intervenţii salvatoare la acţiunile arădenilor.

În ultima etapă, pe 19 mai, Gaz Metan Mediaş joacă pe teren propriu cu Poli Iaşi, echipă deja retrogradată în Liga 2.

"Astăzi, echipa mai bună a fost UTA. Au fost mai motivaţi, îşi jucau soarta, la fel şi noi. Din păcate, n-am făcut un meci foarte bun. Mai avem un meci, miercuri, pe care trebuie să-l câştigăm dacă vrem să rămânem în Liga 1. Am încredere!

N-am avut forţă în atac, adversarii au făcut un presing agresiv şi n-am reuşit să ne creăm ocazii. Am aşteptat prea mult rezultatele altor echipe ca să scăpam de retrogradare. Trebuie să rămânem concentraţi. Astăzi n-am fost noi, dar sunt sigur că în ultimul meci vom da tot ce avem mai bun, pentru că e ultima şansă", a spus Mihai Teja.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20194053/2/clasament-uta.jpg

mail-share icon Email
viewscnt