Ultima oră
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual
Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis Istvan Kovacs l-a avertizat pe jucătorul Barcelonei înainte de partida cu PSG. Ce i-a transmis
Federaţia Palestiniană de Fotbal cere ca FIFA să impună sancţiuni Israelului Federaţia Palestiniană de Fotbal cere ca FIFA să impună sancţiuni Israelului
Costel Gâlcă începe ”revoluţia” la Universitatea Craiova. Primul jucător la care renunţă oltenii Costel Gâlcă începe ”revoluţia” la Universitatea Craiova. Primul jucător la care renunţă oltenii

VIDEO | Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 1-1. Trupa lui Reghecampf ajunge la 7 partide fără victorie în Casa Liga 1!

CS Universitatea Craiova Publicat pe 18 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20509775/2/cra-gaz.jpg

Măcinată de probleme financiare, Gaz Metan Mediaş a reuşit să obţină o remiză, scor 1-1, contra celor de la Universitatea Craiova. Pentru trupa lui Laurenţiu Reghecampf criza se adânceşte. Oltenii au ajuns la 7 partide în Casa Liga 1 fără victorie, iar viitorul antrenorului pe banca tehnică este incert.

Scorul a fost deschis rapid, în minutul 3. Fundaşii centrali ai Craiovei, Marius Constantin şi Paul Papp greşesc copilareşte, Ronaldo Deaconu profită şi îl învinge pe Mirko Pigliacelli fără emoţii.

Reghe a mutat ofensiv, dar rezultatele s-au văzut târziu şi insuficient. Egalarea a venit de la Ivan, cu un şut superb la colţul scurt.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ocupă locul 5, cu 32 de puncte, în timp ce Gaz Metan urcă un loc şi e pe 11, cu 20 de puncte.

Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova 1-1 (Deaconu 3 / Ivan 62), în direct pe Look Sport+

Echipele de start:

  • Gaz Metan: Vâlceanu – De Moura, Matricardi, Yuri, M. Dobrescu – Alceus, Francisco Junior – Şteau, R. Deaconu, Grădinaru – Vl. Morar
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, N. Bancu – Gustavo, Căpăţînă, Nistor, Cîmpanu – A. Ivan, Koljic

Minutul 90+4: Fluier final! Partida se termină la egalitate, 1-1.

Minutul 78: Ivan trece elegant prin defensiva adversă şi scoate la Gustavo. Execuţia brazilianului din poziţie ideală se duce puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii.

Minutul 69: Ocazie uriaşă Gaz Metan! Ronaldo Deaconu trimite o centrare şutată în forţă. Alceus vine în viteză, dar ratează incredibil din câţiva metri.

Minutul 62: GOL Craiova! Nou intratul Roguljoc îl găseşte foarte bine pe Ivan, care în primă fază trage în Moura, balonul îi revine, caută culoarul şi egaleză cu un şut superb la colţul scurt.

Minutul 45+2: Pauză la Mediaş! Gaz Metan conduce cu 1-0 după primul mitan.

Minutul 38: Şansă mare pentru Craiova! Balonul cade în careu la Gustavo, care trage din 6 metri. Vâlceanu este din nou providenţial şi respinge în corner.

Minutul 28: Gustavo îl lansează pe Ivan, acesta pătrunde dar îşi închide unghiul şi trage din lateralul careului, Vâlceanu scoate în corner.

Minutul 22: Prima ocazie mare a Craiovei! Koljic primeşte în marginea careului dar se încurcă, balonul este însă recuperat de Gustavo, care scoate la Nistor. Şutul acestuia trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 21: Grădinaru dă o pasă la întâlnire de mare fineţe pentru Morar, care nu se poziţionează suficient de bine, iar portarul Craiovei reuşeşte să iasă la timp şi să prindă. Dacă intercepta, jucătorul medieşenilor ar fi fost singur în careu.

 

Minutul 3: GOL Gaz Metan! Fundaşii centrali ai Craiovei, Marius Constantin şi Paul Papp greşesc copilareşte, Ronaldo Deaconu profită şi îl învinge pe Mirko Pigliacelli fără emoţii.

Minutul 1: A început partida!

---------------------

Universitatea Craiova trece prin momente foarte slabe, iar în ultimele şase etape nu  a reuşit să câştige. Practic, după victoria cu CS Mioveni, cu 5-2, din 30 octombrie, echipa lui Laurenţiu Reghecampf a înregistrat trei înfrângeri şi trei egaluri.

Nici formaţia din Mioveni nu stă prea bine, având două eşecuri la rând, 0-1 cu FCSB şi 1-2 cu FC Botoşani.

Laurenţiu Reghecampf, total nemulţumit de evoluţia oltenilor

Cei de la Craiova au ajuns la şase partide în campioant fără victorie, lucru ce l-a făcut pe Laurenţiu Reghecampf să izbucnească. Tehnicianul a declarat că speră ca perioada de pregătire din iarnă să fie de bun augur şi la reluarea meciurilor oficiale să recupereze jucătorii accidentaţi.

El a precizat că în acest moment obiectivul este calificarea în play-off şi nu se gândeşte la titlu.

"Dezamăgire mare pentru jocul pe care l-am practicat. Am fost foarte slabi din toate punctele de vedere. Trebuie să fim bucuroşi că am câştigat un punct în seara asta. Au fost net superiori la fiecare duel.

Am avut şi o scurtă şedinţă după meci, schimbările nu au adus nimic.

Fiind ultimul meci de acasă din acest an speram să arătăm altfel. Nu cred că este o criză, ne lipsesc jucători importanţi. Nu reuşim să ieşim cu pase din apărare, nu avem o construcţie bună.  Koljic are comoţie, sperăm să fie bine. Trebuie să ne revenim şi să mergem la Mediaş şi să câştigăm.

Vom avea o perioadă de pregătire unde trebuie să ne pregătim pentru partea a doua a sezonului. Sperăm să recuperăm din accidentaţi şi să-i pregătim la un nivel foarte înalt. În moment de faţă trebuie să ne gândim la playoff, trebuie să fim realişti. La cum am jucat astăzi, nu putem să vorbim de titlu. O să vedem ce facem în iarnă, nu putem să anunţăm nimic când mai avem o etapă de jucat până la pauză",
 a declarat Reghecampf, la finele partidei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri