Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Gaziantep - Besiktas 1-1. Trupa lui Maxim şi Toşca a fost egalată în ultimele minute

Superlig Publicat pe 25 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20962151/2/320798107-883136892869714-6134189907130681861-n.jpg

Gaziantep şi Besiktas au încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică, după ce trupa lui Maxim şi Toşca a primit golul egalizator în minutul 86.

Gaziantep a deschis scorul abia în minutul 71, când Figueiredo a punctat din pasa lui Soyalp, dar Beiktas a egalat prin golgheter-ul Weghorst în minutul 86. Olandezul a ajuns la şapte goluri marcate în acest sezon de Superlig.

Alexandru Maxim a fost integralist, în timp ce Alin Toşca a rămas pe banca lui Gaziantep până la finalul partidei. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

În absenţa Superligii, aflată în pauza de iarnă, fanii fotbalului românesc pot vedea la lucru în prima zi de Crăciun doi jucători importanţi pentru ţara noastră în ultimii ani. Alin Toşca, retras în luna aprilie din 2022 de la echipa naţională, şi Alexandru Maxim sunt anunţati titulari în Gaziantep – Beşiktaş, un meci interesant al etapei a 15-a din Super Lig. Partida este transmisă în direct, de la ora 15:00, de către Prima Sport 1 şi poate fi urmărită online prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

Cei care simt deja o nostalgie după Cupa Mondială din Qatar îl pot vedea la lucru pe unul dintre oamenii care i-au creat cele mai mari emoţii lui Lionel Messi, în drumul către cucerirea ultimului trofeu major ce îi lipsea din palmares. Wout Weghorst, autor al unei duble în sferturile CM cu Argentina, goluri ce au trimis în prelungiri meciul câştigat de ”pume” la loviturile de departajare, este anunţat titular la Beşiktaş Istanbul.

Gaziantep se menţine, aşa cum a obişnuit, la mijlocul clasamentului din campionatul Turciei. Echipa românilor Alexandru Maxim şi Alin Toşca a câştigat 16 puncte în 13 jocuri, şi se clasează pe poziţia a 10-a. De cealaltă parte, chiar dacă se află pe locul 8, cu 22 de puncte adjudecate, Beşiktaş dezamăgeşte din nou pentru pretenţiile unei echipe de tradiţie din ”Ţara Semilunei”. Formaţia din Istanbul a terminat şi în stagiunea precedentă în afara poziţiilor de cupe europene, pe locul 6.

Alexandru Maxim are un nou sezon bun în Super Lig la Gaziantep. Mijlocaşul ofensiv al României, ajuns la 32 de ani, a marcat 3 goluri şi le-a furnizat colegilor săi 5 pase decisive în toate cele 13 apariţii (numărul maximum posibil) bifate ca integralist. Un început mai complicat a avut fundaşul central Alin Toşca. Stoperul în vârstă de 30 de ani a rămas pe banca de rezerve în primele 7 partide din campionat, însă a bifat şi el 5 prezenţe ca integralist în ultimele 6 meciuri. O statistică bună o are şi Wout Weghorst, unul dintre starurile din faza sferturilor CM. În 13 confruntări atacantul de 30 de ani a punctat de 6 ori. Vârful împrumutat de Burnley a generat şi 4 assist-uri.

Echipele probabile:

  • Gaziantep (3-4-3): Guvenc - Djilobodji, Ersoy, Toşca - Kitsiou, Merkel, Jevtovic, Hanousek - Sagal, Figueiredo, Maxim
  • Beşiktaş (4-4-2): Destanoglu - Rosier, Uysal, Sanuc, Meras; Hutchinson, Ucan, Fernandes, N'Koudou - Tosun, Weghorst
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele