Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO ǀ Gazonul de pe Cluj Arena prezintă probleme semnificative şi la meciul cu Farul

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21041852/1/gazon-cluj-arena.png

Universitatea Cluj – Farul Constanţa, meci ce deschide etapa a 29-a din sezonul regular al Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, astăzi, de la ora 20:00. Confruntarea poate fi urmărită şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro.

Ardelenii au avut parte de o primă repriză excelentă şi au intrat la cabine cu 1-0, după reuşita lui Ovidiu Bic. Scorul putea să fie mult mai mare, însă Thiam a ratat din penalty, iar Aioani a făcut minuni în poarta liderului din Superliga, care a fost de nerecunoscut.

Imaginea frumoasă a jocului a fost ştirbită de gazonul de pe Cluj Arena, care s-a prezentat din nou modest. Lipseşte iarba de pe multe porţiuni, iar zăpada din ultimele zile a format mult noroi pe suprafaţa de joc.

 

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele