Ultima oră
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

VIDEO | Georgia - Luxemburg 2-0. Gruzinii sunt la un pas de prima calificare din istorie la EURO

EURO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21531693/2/profimedia-0858560226.jpg

Echipa naţională a Georgiei a învins joi, pe teren propriu, scor 2-0, echipa naţională a Luxemburgului, în semifinalele play-off-ului de calificare la Euro 2024.

Georgia a condus cu 1-0 la pauză prin golul marcat de Budu Zivzivadze, în minutul 40. Oaspeţii au avut un jucător eliminat cu cartonaş roşu direct, pe Maxime Chanot, în minutul 58, iar georgienii au trimis în bară, în acelaşi minut, prin Shengelia.

Însă gazdele au reuşit să marcheze al doilea gol cinci minute mai târziu, tot prin fotbalistul lui Karlsruhe, Budu Zivzivadze.

Cu această victorie, Georgia s-a calificat în finala play-off-ului, unde va înfrunta învingătoarea din meciul Grecia – Kazahstan.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele