Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

VIDEO | Gică Grozav aduce o victorie mare celor de la Petrolul. ”Va fi un play-off de foc”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21052931/1/petrolul-ploiesti-fc-arges-superliga-superbet-24-10-2022.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia piteşteană FC Argeş, în ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Gazdele au avut o ocazie uriaşă în minutul 17, când Vâlceanu a scos şutul din careu al lui Koubemba, dar cei care au deschis scorul au fost ploieştenii.

În minutul 40 Irobiso i-a pasat lui Grozav, în careu, şi acesta l-a învins pe Straton pentru 1-0. FC Argeş a replicat prin bara din lovitură liberă a lui Jakolis, din minutul 51.

”Este o victorie foarte importantă pentru noi, o gură foarte mare de aer. Ne bucurăm, venim după o perioadă foarte grea, cu multe înfrângeri. Mă bucur că ne-am adunat şi am reuşit să luăm toate punctele. Pentru noi e bine, putem să ne concentrăm şi să ne pregătim în linişte acum. Ne-am motivat între noi şi iată că suntem bucuroşi.

Va fi un play-off de foc.

Importantă e echipa, jocul colectiv poate să aducă în faţă un jucător”
, a declarat Grozav, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri