Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

VIDEO | Gică Hagi, cu un discurs cum rar are. ”Regele”, reacţie după FC Botoşani - Farul 1-1: ”Sunt foarte mulţumit de jucători, de atitudinea lor”

Farul Constanta Publicat pe 8 aug 2022
mail-share icon Email

Farul a avut iniţiativa în partida cu FC Botoşani, disputată luni seară şi transmisă pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Din păcate pentru constănţeni, s-au întors acasă doar cu un punct, scorul final în Moldova fiind egal, 1-1. Concluziile trase de Gică Hagi.

”Regele” a avut un discurs laudativ, cum nu de multe ori are după partidele echipei sale. De această dată, modul în care au evoluat jucătorii săi la Botoşani l-a mulţumit, chiar dacă în clasamentul din SuperLiga României nu au fost puse trei puncte.

Acum, pentru Farul urmează pregătirea partidei din runda următoare, cu FC Hermannstadt.

Cred că meritam mult mai mult din acest meci, am avut multe ocazii, dar asta este. Cred că este unul dintre cele mai bune meciuri din Liga 1. Sunt foarte mulţumit de jucători, de atitudinea lor, de jocul foarte bun. Cred că am făcut un meci foarte bun şi trebuia să plecăm cu cele toate cele trei puncte de aici.

Felicitări pentru Hermannstadt (n.r. adversarul de runda viitoare), cei de acolo fac o treabă foarte bună, au omogenitate. Este o echipă foarte grea la Hermannstadt”, a declarat Gică Hagi.

FC Botoşani – Farul, 1-1

FC Botoşani a încheiat la egalitate, luni seara, cu Farul Constanţa, scor 1-1, în ultimul meci al etapei a cincea din SuperLiga României, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Ambii antrenori au primit cartonaşe galbene pe parcursul confruntării, pentru proteste. Primul a fost avertizat Gică Hagi.

FC Botoşani a deschis scorul repede, în minutul 5, prin Mihai Roman II, iar Vlad Morar a înscris din penalti, în minutul 40, pentru Farul. Lovitura de pedeapsă a fost dictată ca urmare a unui henţ în careu comis de Dragu.

  • FC BOTOŞANI: Pap - Sno, Boli, Dican, Ţigănaşu (Şeroni 80’) - E. Florescu (Shahaf 54’), Perianu (Sylla 54’), Mussis – Mailat (Mateus 77’), M. Roman II (M. Roman I 76’), Dragu. ANTRENOR: Mihai Teja
  • FARUL: Aioani – Mladen (Borza 70’), Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Nedelcu (Doukoure 83’), Casap (Alibec 71’) – Torje (Sali 76’), Morar (Băluţă 70’), Pitu. ANTRENOR: Gheorghe Hagi

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele