Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

VIDEO | Gică Hagi, despre şansele Farului la titlu. ”Dacă se întâmplă asta, luaţi-ne în calcul”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 oct 2022
mail-share icon Email

Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Universitatea Cluj, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superligă. Farul este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon.

Gică Hagi, antrenorul constănţenilor, a fost mulţumit de efortul pe care l-au arătat astăzi elevii săi şi a vorbit despre şansele echipei sale la titlu, în condiţiile în care Farul se află la cinci lungimi de Rapid în acest moment.

”Am făcut un meci complet, chiar dacă cu mingea nu am fost atât de fini ca altădată. Echipa a făcut un efort senzaţional, băieţii au fost conectaţi şi nu le-am dat nicio şansă adversarilor.

S-a maturizat (n.r. Alexi Pitu), am lucrat cu el 2 ani de zile, acum e bărbat, are personalitate şi de aceea cred eu că e cel mai bun. L-am pus să joace în toate cele trei zone, acum le domină, are personalitate şi zic că e pe un drum foarte bun.

Urmează meciurile cu Rapid şi Craiova, dacă din meciurile astea ieşim foarte bine luaţi-ne în calcul (n.r. pentru câştigarea titlului). Atunci am început slab (n.r. când Viitorul a câştigat campionatul), acum am început foarte bine, dar cum a zis şi Alibec, suntem doar la început. Deocamdată nu putem să vorbim mult.Alibec e un jucător valoros, mereu a fost. Trebuie să cunoşti cum să abordezi jucătorii valoroşi.

(n.r. cum va fi întâlnirea cu Adrian Mutu şi Rapid) Am fost doi decari, va fi tactic, că am jucat amândoi în Italia, va fi un meci foarte frumos”, a spus „Regele” la finalul partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele