Ultima oră
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc

VIDEO | Gică Hagi, dezamăgit de felul în care a arătat echipa sa. ”O lecţie importantă pentru noi”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în faţa echipei Farul Constanţa şi a urcat pe prima poziţie în clasamentul SuperLigii. Ardelenii au marcat toate cele trei goluri în a doua repriză, iar Krasniqi, jucătorul transferat de CFR în acestă iarnă, a avut un debut perfect, reuşind un gol şi o pasă decisivă.

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul, a fost dezamăgit de echipa sa şi crede că CFR Cluj a făcut diferenţa la micile detalii.

”În fotbal trebuie să fii pregătit să lupţi, să faci lucrurile cum trebuie. Ne-au depăşit la micile detalii şi a venit această înfrângere, o lecţie importantă pentru noi. Sper ca vestiarul să fi înţeles acest lucru şi să revenim la fotbalul nostru. Felicitări CFR-ului, a arătat ca o echipă puternică, dar prima repriză a fost echilibrată, iar în repriza a doua am făcut noi mici greşeli.

Sunt dezamăgit de toată echipa, nu de un jucător. Când se câştigă, câştigăm cu toţii. La fel şi când pierdem. CFR a făcut ambele faze mai bine decât noi. O să reflectăm, să vedem, preocuparea mea cea mai mare e că echipa nu a făcut jocul normal, prea puţine pase. Am lucrat, am pregătit, dar în teren nu s-a văzut lucrul ăsta.

Dacă am fost cei mai buni, cum să fie greu pentru noi? E greu când nu eşti pregătit! Am fost cei mai buni în tur, dar din noiembrie am scăzut ritmul. Perioada de transferuri mai e deschisă, stăm bine, suntem acoperiţi, dar mai pot fi plecări, veniri. Torje a plecat în Turcia, i-am făcut un bine, câştigă mai mulţi bani. Am renunţat la el pentru că avem jucători care au dat randament mai bun decât el. Ce voiaţi, să-l dau pe Louis Munteanu?”, a transmis Gică Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele