Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Gică Hagi, dezamăgit de felul în care a arătat echipa sa. ”O lecţie importantă pentru noi”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

CFR Cluj s-a impus cu 3-0 în faţa echipei Farul Constanţa şi a urcat pe prima poziţie în clasamentul SuperLigii. Ardelenii au marcat toate cele trei goluri în a doua repriză, iar Krasniqi, jucătorul transferat de CFR în acestă iarnă, a avut un debut perfect, reuşind un gol şi o pasă decisivă.

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul, a fost dezamăgit de echipa sa şi crede că CFR Cluj a făcut diferenţa la micile detalii.

”În fotbal trebuie să fii pregătit să lupţi, să faci lucrurile cum trebuie. Ne-au depăşit la micile detalii şi a venit această înfrângere, o lecţie importantă pentru noi. Sper ca vestiarul să fi înţeles acest lucru şi să revenim la fotbalul nostru. Felicitări CFR-ului, a arătat ca o echipă puternică, dar prima repriză a fost echilibrată, iar în repriza a doua am făcut noi mici greşeli.

Sunt dezamăgit de toată echipa, nu de un jucător. Când se câştigă, câştigăm cu toţii. La fel şi când pierdem. CFR a făcut ambele faze mai bine decât noi. O să reflectăm, să vedem, preocuparea mea cea mai mare e că echipa nu a făcut jocul normal, prea puţine pase. Am lucrat, am pregătit, dar în teren nu s-a văzut lucrul ăsta.

Dacă am fost cei mai buni, cum să fie greu pentru noi? E greu când nu eşti pregătit! Am fost cei mai buni în tur, dar din noiembrie am scăzut ritmul. Perioada de transferuri mai e deschisă, stăm bine, suntem acoperiţi, dar mai pot fi plecări, veniri. Torje a plecat în Turcia, i-am făcut un bine, câştigă mai mulţi bani. Am renunţat la el pentru că avem jucători care au dat randament mai bun decât el. Ce voiaţi, să-l dau pe Louis Munteanu?”, a transmis Gică Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele