Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Gică Hagi, discurs plin de sinceritate. ”Craiova merita mai mult”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20902551/1/gica-hagi-2.jpg

Farul Constanţa a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FCU Craiova, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii, în care a revenit de la 0-1. În urma acestui rezultat, trupa lui Gică Hagi s-a distanţat la 8 puncte în fruntea campionatului.

Au marcat: Baeten ‘8 / Borza ’35, Popescu ‘51

Gică Hagi a declarat că este o victorie importantă, însă a recunoscut plin de fair-plat că cei de la FCU Craiova ar fi meritat mai mult.

”Rezultatul e excelent pentru noi, puterea de a reveni de la 0-1 în faţa unei astfel de echipe, care ştie să joace fotbal, am arătat că ştim să luptăm. Portarul a făcut un meci mare şi mă bucur pentru el. În rest, am fost dominaţi, au avut multe ocazii, am avut noroc, şansă.

În momentul de faţă, văd doar meritul că am revenit, am luat trei puncte importante, în rest, felicitări Craiovei. Din păcate, noi nu am fost cei care eram înainte. Avem de unde să promovăm jucători tineri, mă bucur pentru ei. Borza a făcut un meci foarte bun.

Nu mă gândesc la niciun obiectiv, altul decât a intra în play-off. Dar nu aşa cum am jucat în seara asta, Craiova merita mai mult”,
a spus Hagi, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele