adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

VIDEO | Gică Hagi o duce pe Farul pe primul loc în Superliga. ”Săptămâna aceasta era un challenge important pentru noi!”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20842719/1/gh.jpg

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, a fost mulţumit de echipa sa în meciul de miercuri seară, câştigat cu 3-1 în faţa formaţiei FCSB.

”Era un challenge important pentru noi în această săptămână, pentru că am jucat cu echipe calificate în Europa.

Meciul a fost dificil din toate punctele de vedere, mai mult decât cu CFR, pentru că FCSB este o echipă mai tehnică. Jucătorii mei s-au autodepăşit. Am făcut multe schimbări la echipă, dar suntem pe drumul bun, arătăm bine.

Munteanu şi Alibec sunt jucători foarte talentaţi, pe care trebuie să-i ajuţi. Să stai în spatele lor şi să-i ajuţi. Lui Munteanu i-a folosit perioada de la Fiorentina, pentru că a văzut cu ce se mânâncă fotbalul mare. Jucătorii români sunt talentaţi şi creativi, stau bine la mansardă”
, a declarat Gheorghe Hagi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele