Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25% Masură drastică în play-off-ul ligii secunde! Salariile jucătorilor şi staff-ului au fost diminuate cu 25%
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”

VIDEO | Gică Hagi obţine o calificare chinuită în play-off. ”I-am felicitat pe jucători pentru că au muncit”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21518112/1/fc-botosani-fc-farul-constanta-superliga-superbet-08-03-2024.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe şi Farul Constanţa sunt ultimele două echipe care şi-au câştigat prezenţa în play-off-ul Superligii.

Campioana a obţinut o remiză cu ceva emoţii în faţa ultimei clasate, FC Botoşani. Gică Hagi s-a declarat însă mulţumit de prestaţia elevilor săi.

„Trebuie să joci şi în maniera asta pentru a ajunge în play-off! Ăsta era obiectivul nostru, nu a contat cum am jucat. I-am felicitat pe jucători pentru că au muncit. Am avut o perioadă cu părţi bune şi părţi mai puţin bune, dar e important că s-a terminat cu această intrare în play-off. De acum ne putem gândi la mai mult.

Am făcut tot ce e posibil astăzi. Am jucat împotriva unui adversar bun, eu aşa îl consider. Mereu au fost meciuri frumoase aici. Mă bucur că am prins play-off, nu mai contează cum.

De luni vom vedea ce va urma, acum avem două zile libere. Strategia noastră în play-off este să câştigăm fiecare meci, să fim cei mai buni!”
a spus Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele