Ultima oră
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar
NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO NEWS ALERT | Nu se poate aşa ceva! Încă un "tricolor" s-a accidentat înainte de EURO
VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare VIDEO | Sepsi - FCSB, astăzi, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1! „Roş-albaştri” , aproape de titlu după 9 ani de aşteptare

VIDEO | Gică Hagi, reacţie după eşecul Farului în faţa liderului CFR Cluj: ”Ştiam că jucăm cu o echipă puternică, pragmatică”

Farul Constanta Publicat pe 2 mai 2022
mail-share icon Email

Farul a fost aproape de un rezultat pozitiv în partida cu CFR Cluj, din deplasare. Însă, în cele din urmă a cedat la limită, scor 0-1. Cu toate acestea, Gică Hagi nu a fost neapărat supărat pe cele întâmplate, chiar dacă până acum avea reacţii destul de clare şi dure când formaţia sa ceda în faţa adversarelor.

Au fost momente în care Farul a arătat bine, a declarat Gică Hagi:

Ştiam că jucăm cu o echipă puternică, pragmatică. Noi am încercat să facem presiune, în mare parte am reuşit, cât am putut şi noi. Am avut şi şansele noastre, dar fotbalul aşa e făcut. Felicităm adversarul, a câştigat, succes mai departe în lupta pentru campionat. Le urez succes celor 3 formaţii care se bat la titlu. Să vedem ce va fi.

Când nu câştigi, nu ai cum să fii fericit. Nu exprim lucru ăsta pentru că echipa mea a încercat, dar nu ai cum să fii fericit când pierzi.

Nu înţelegeţi că nu ai cum să fii favorit nici mai departe? Sunt meciuri de play-off, sunt grele! E primul meu an de la revenire. S-au făcut lucruri bune, încercăm să construim mai departe. Vom vedea dacă noi, dobrogenii, vom fi capabili”.

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Golul a fost marcat de Birligea, în minutul 66.

În primul meci al etapei, Universitatea Craiova a învins sâmbătă FC Voluntari, scor 1-0.

Partida FCSB – FC Argeş se va disputa luni, de la ora 20.30, LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 51 de puncte, 2. FCSB – 46, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul – 28, 6. FC Argeş – 27.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele