Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

VIDEO | Gică Hagi, resemnat cupă eşecul Farului cu U. Craiova: ”Nu numai de la Jefte, ci de la toată echipa mă aşteptam la mai mult”

Farul Constanta Publicat pe 7 mar 2022
mail-share icon Email

Gică Hagi a fost dezamăgit de modul în care s-a prezentat Farul în partida cu U. Craiova, pierdută cu 0-1. ”Regele” se aştepta ca echipa sa să aibă mai multă luciditate în atac, mai ales că a întâlnit o formaţie care la rândul ei este una ofensivă.

Hagi nu a remarcat pe nimeni din echipa sa, vreun jucător, ci din contră, a punctat că se aştepta la mai mult din partea tuturor fotbaliştilor.

A fost un meci echilibrat, noi am avut oportunităţile noastre, au avut şi ei, dar s-a dat o luptă la mijlocul terenului, ambele echipe au recuperat multe mingi. În atac am facut mai puţine combinaţii, nu am fost aşa de inspiraţi, am pierdut multe mingi în treimea adversă. Am încercat să construim, dar am ştiut că e agresiv adversarul. Noi vrem să marcăm, dar asta e, ei au dat gol dintr-o greşeală colectivă, pe o minge statică, apoi s-a mişcat şi apoi a venit o centrare şi o greşeală.

Ne gândim la ce trebuie să facem cu cei din faţa noastră, ne aşteaptă adversari foarte buni, jucătorii trebuie sa fie motivaţi, pentru că meciurile sun tari. Vom vedea ce va fi. Nu numai de la Jefte, ci de la toată echipa mă aşteptam la mai mult, la câte mingi s-au luat pe la mijloc. Aşa e fotbalul, e făcut din detalii, iar noi nu am fost inspiraţi.

Acum ne gândim, reflectăm o zi - două. Jucăm de 3 săptămâni miercuri-duminică sau joi-duminică, suntem singura echipă cu atâtea intermediare. Am avut şi noi ocazii, dar şi două faulturi la final, la Omoh. Nu au fost? Au fost, dar asta e”, a spus Hagi.

Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, în ultima etapă a sezonului regular din Liga 1 Casa Pariurilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Papp, în minutul 44.

Clasamentele înainte de începerea play-off-ului şi play-out-ului, după înjumătăţirea punctelor, sunt următoarele:

Play-off:

1. CFR Cluj - 38; 2. FCSB - 31; 3. CS Universitatea Craiova - 27; 4. Farul - 24; 5. FC Arge; - 24; 6. FC Voluntari - 24

Play-out:

1. FC Botoşani - 23; 2. UTA Arad - 20; 2. Rapid - 20; 4. Sepsi - 20; 5. Chindia - 18; 6. FC U Craiova - 17; 7. CS Mioveni - 15; 8. Dinamo - 9; 9. Academica Clinceni - 7; 10. Gaz Metan Mediaş - 5.

Deoarece în play-out sunt doar 9 jocuri, cinci echipe vor juca un meci în plus pe teren propriu. Vor retrograda direct echipele ce vor termina pe locurile 9 şi 10, iar locurile 7 şi 8 vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 4, respectiv 3, din Liga 2.

Pentru ca toate meciurile din play-out să aibă miză sportivă, se va juca o finală între locul 1 şi locul 2 din grupa de play-out. Câştigătoarea va avea şansa unui joc împotriva echipei clasate pe ultimul loc care permite participarea în Europa, pentru a stabili echipa care va juca în sezonul viitor al cupelor europene.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele