Ultima oră
Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut Transfer spectaculos reuşit de Universitatea Cluj chiar înainte de finalul campionatului. Anunţul oficial a fost făcut
Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas” Mihai Rotaru visează la grupele Ligii Campionilor. ”Trebuie luate pas cu pas”
”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova ”Se prezintă foarte bine echipa lui Adrian Mititelu”. Mircea Rednic a prefaţat duelul cu FCU Craiova
Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt! Cele două staruri se vor întrece pe distanţa de 100 de metri
VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bettaieb, gol fabulos de la distanţă
Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!” Ofertă exotică pentru Alex Băluţă. ”Eram convins că o să merg acolo!”

VIDEO | Gică Hagi, "taxat" de Radu Banciu: "Declaraţiile lui sunt de o platitudine ireversibilă. Un personaj pe care nu trebuie să-l mai frecventăm"

Superliga Publicat pe 20 iul 2021
mail-share icon Email


Radu Banciu l-a "taxat" pe Gică Hagi pentru o declaraţie pe care antrenorul Farului a dat-o la finalul meciului cu UTA Arad (0-0), din prima etapă a Casa Liga 1 2021/2022.
"Regele" a cerut un penalty după un presupus fault asupra lui Larie în minutul 25 şi a transmis că "trebuie să ne lăsăm de fotbal dacă nu vedem asemenea penalty", dar reluările au demonstrat că nu a fost vorba de mai mult decât o ţinere reciprocă. Luni seară, Vlad Măcicăşan l-a provocat pe Radu Banciu să comenteze declaraţiile fostului decar al Generaţiei de Aur, iar jurnalistul Look Sport şi-a spus, ca de obicei, părerea sinceră:
 
"Hagi se tot lasă de fotbal de foarte multă vreme, la un moment dat a părut că se lasă de tot, dar uite că s-a întors. Nimic nou, declaraţiile lui sunt de o platitudine ireversibilă, se contrazice şi în trei secunde. Spune că mai bine tace, apoi vorbeşte. Voi spune ceva foarte spectaculos: nici pe teren Hagi nu a fost logic. Instinctul a creat din el un jucător ieşit din comun, unic în felul lui, care nu şi-a mai aparţinut după ce a devenit antrenor. Povestea lui Hagi s-a terminat odată cu descălecatul pe banca de rezerve. E un personaj pe care nu ar trebui să-l mai frecventăm. I-aş da nota 3. Un 3 fără probleme, pentru că a văzut doar ce-l interesa, echipa lui nefiind furată la Arad. Hagi se şi numea Viitorul, nu s-a numit niciodată Trecutul Constanţa, deşi ar fi sunat mult mai romantic şi mai actual. Fotbalul românesc e o poveste despre trecut, nu despre viitor. Aş spune că din fericire.
 
Mi-a fost dor de numele de Farul, pe care-l găsesc mai interesant decât numele de Viitorul. Ţi-e dor de câteva persoane pe lumea asta, cu siguranţă nu e Gică Hagi printre ele", a spus Radu Banciu, în cadrul emisiunii "Notele lui Banciu" de pe Look Sport.
 
Faza la care Hagi a cerut penalty în UTA - Farul:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele