Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Gică Hagi, total nemulţumit de rezultat şi de jocul echipei lui. ”Mai avem un meci, apoi o să facem o evaluare ca la doctor”

Farul Constanta Publicat de Ovidiu Neacşu pe 10 dec 2022
mail-share icon Email

FC Hermannstadt a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii. Este cea mai categorică înfrângere a Farului în acest sezon, în care este lider în Superligă.

Gheorghe Hagi a fost dezamăgit de prestaţia elevilor săi şi a dat de înţeles că va face multe schimbări în lotul ”marinarilor” în pauza de iarnă. Antrenorul Farului crede că jucătorii cu experienţă, din echipa sa, nu s-au ridicat la un nivel bun în partida de astăzi şi îi consideră principalii vinovaţi pentru înfrângerea suferită. 

”Nimic nu a funcţionat. Din păcate, în viaţă mai sunt şi astfel de momente, lecţii de viaţă, din care trebuie să înveţi.

Cred că am fost depăşiţi total, din toate punctele de vedere. Am încercat să-i motivez, să-i aduc cu picioarele pe pământ, probabil e prea mult ce am făcut. Vom analiza, vom face o evaluare. Când se întâmplă aşa ceva, trebuie să analizăm bine că lucrurile nu sunt în regulă.

Cei fără experienţă (n.r. dacă au fost copleşiţi de atmosferă)? Ăia-s cei mai buni din campionat. Cei cu experienţă nu au jucat. Lăsaţi tinerii în pace, problema e la ceilalţi. Avem mult de reflectat şi de gândit. Am făcut lucruri extraordinare până acum şi vom vedea ce va fi de mâine încolo.

Pe mine mă îngrijorează ce am văzut astăzi la meci, e de reflectat, altceva nu mă îngrijorează, suntem pe primul loc.

Eu nu o iau cu duşul rece, că nu-mi place cu apa rece, cred că ne-am dus cam sus, noi nu suntem ăia care am spus că vrem să fim campioni. Voi reflecta şi iau decizii în iarnă. Vedem în iarnă. Mai avem un meci, apoi o să facem o evaluare ca la doctor. Trebuie făcută o evaluare corectă”, a declarat Gică Hagi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele