Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Gică Hagi, un car de nervi după eşecul Farului cu Voluntari: ”Nu meritam alt rezultat”

Farul Constanta Publicat pe 3 oct 2021
mail-share icon Email

Gică Hagi a fost, în mod evident, nemulţumit de faptul că Farul a pierdut din nou în Casa Liga 1, 0-1 cu FC Voluntari în deplasare. ”Regele” a declarat că a fost dezamăgit de întreg modul în care s-a comportat echipa sa, că nu merita nici un egal după cele întâmplate pe terenul Voluntariului.

În finalul intervenţiei, Gică Hagi a vorbit şi despre selecţia de la echipa naţională, în special din perspectiva jucătorilor săi.

Nu meritam alt rezultat astăzi, nu am făcut nimic în ultimii 30 de metri. Am suferit foarte mult în ultimii 30 de metri.

Voluntariul a profitat de ocazie şi a câştigat. Ei au ajuns o singură dată în careu şi au marcat. Eu sunt supărat pe jocul nostru. Urmează o deplasare foarte grea la Piteşti. Jucătorii cred că sunt în obiectiv, dar dacă nu ai nicio victorie în deplasare nu înseamnă că eşti în obiectiv. Jucătorii sunt total eronaţi în gândire!

Nu putem să fim în obiectiv dacă n-am câştigat niciun meci în deplasare până acum. Meriţi să fii la lot dacă nu câştigi în deplasare? Eu am juniori la loturi, la seniori e mai greu”, a spus Hagi, la finalul partidei.

FC Voluntari a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a 11-a din Casa Liga 1. Golul a fost marcat de Gheorghe, în minutul 65

  • FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Tamaş, Armaş – Ricardinho, Raţă (Achim ’90), Droppa, I. Gheorghe (Roşu ’90), Briceag – L. Fulop (Tavares ’78), Angelov (Paraschiv ’57). Antrenor: Liviu Ciobotariu.
  • Farul: Aioani – Dussaut (Fernandes ’77), Larie, Ghiţă, De Nooijer – Artean, Mladen (Boboc ’46), Purece (Chiţu ’77) – Ganea (Ciobanu ’46), Betancor, Pitu (Sali ’46).  Antrenor: Gheorghe Hagi

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele