adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

VIDEO ǀ Gică Popescu, dărâmat de umilinţa cu Muntenegru. ”A fost una dintre cele mai triste seri!”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20740644/1/popescu.png

Naţionala de fotbal a României ne-a mai oferit o seară de coşmar. Formaţia pregătită de Edi Iordănescu a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa celor din Muntenegru, care a reuşit să se impună şi în tur, cu 2-0. Partidele s-au putut urmări în direct pe Prima TV.

”Tricolorii” au început curajos, dar au fost singurele licăriri. Mugosa, atacantul lui Incheon (Coreea de Sud) a făcut recital şi a marcat un ”hattrick” în poarta lui Niţă, care nu a mai reuşit să ne salveze, la fel cum a făcut-o de atâtea ori. Mingile pe sus au fost toate ale adversarilor, iar ai noştri păreau spectatori în multe situaţii.

Fostul căpitan al echipei naţionale, Gică Popescu a analizat partida la microfonul Prima TV. Fostul mare fotbalist nu şi-a putut ascunde dezamăgirea pentru acest rezultat catastrofal.

”A fost una dintre cele mai triste seri! Am fost învinşi fără drept de apel de o echipă de categoria a 3-a. Am pierdut fără drept de apel în faţa celor din Muntenegru.

Mai trist este că nu am arătat nimic şi nici măcar nu am avut şut pe poartă. Muntenegru ne-a fost superioasă. E o seară pe care oamenii o vor uita cu greu”
, a spus Popescu, pentru Prima TV. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri