Ultima oră
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”
Simona Halep a primit wild card la un turneu important Simona Halep a primit wild card la un turneu important
NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup NEWS ALERT | Echipa României şi-a aflat adversara din optimile BJK Cup

VIDEO | Gică Popescu, mesaj cu subînţeles pentru Papură. "Am încredere în lotul Craiovei. Toate ingredientele există, lipsesc doar rezultatele"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19926799/3/gica-popescu.jpg

Corneliu Papură este sub presiune la Craiova, în condiţiile în care echipa din Bănie are cinci meciuri la rând fără victorie în Liga 1. După Craiova - Viitorul 1-1, preşedintele echipei constănţene, Gică Popescu, a declarat că Universitatea Craiova are toate ingredientele pentru a lupta la titlu, inclusiv un lot de jucători de mare valoare.

A fost o confruntare echilibrată pe arena „Ion Oblemenco”, în direct pe Look Sport+. Paul Papp a deschis scorul pentru gazde în minutul 44, în urma unui corner executat de Dan Nistor.

În minutul 47, Andrei Artean a egalat pentru Viitorul, din pasa lui Dussaut.

Universitatea Craiova ocupă locul 3 în clasament, la 6 puncte de liderul FCSB. FC Viitorul se află pe poziţia a şaptea, la trei puncte de zona play-off-ului.

"După cum am arătat în cele două reprize, cred că este un rezultat echitabil. Chiar dacă am dominat repriza a doua, dar prima repriză a fost cea mai slabă pe care am făcut-o în acest sezon. Ne-am propus să obţinem 28 de puncte în acest retur de campionat, în cele 14 meciuri. Vrem să intrăm în play-off, de acolo vom vedea.

Nu cred că Craiova a făcut un meci foarte bun în seara asta. Rezultatele în acest retur n-au fost cele pe care le aşteptam cu toţii, pentru că ştim potenţialul pe care îl are Craiova. Dar, până la urmă, lupta se dă în play-off. Ce-i lipseşte Craiovei? Victoriile te fac campion! Dar am încredere în lotul Craiovei, pot spera cu siguranţă la câştigarea campionatului.

Îmi este greu să vorbesc despre alt antrenor, cât timp este Papură aici. Conducerea Craiovei are încredere în Papură. Câştigarea titlului ar fi un loc minunat pentru suporterii Craiovei, s-a investit mult în ultimul timp, dar şi pentru stadionul care este la Craiova. Toate ingredientele există, lipsesc doar rezultatele. Craiova are o conducere foarte bună, cu Sorin Cârţu", a spus Gică Popescu, la finalul partidei Craiova - Viitorul.

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele