adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

VIDEO | Gică Popescu, reacţie memorabilă după ce a văzut interviul lui Ciobotariu: "Părea trezit din somn!"

Rapid Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21006291/1/gica-popescu.jpg
 
Voluntari a pierdut la scor meciul cu Rapid, 1-4, iar finalul partidei l-a găsit pe Liviu Ciobotariu extrem de dezamăgit de echipa sa. Ciobotariu a precizat că a simţit că echipa sa a fost umilită şi a recunoscut că nici el nu a fost inspirat în alegerea primului 11 şi la schimbari.
 
Discursul fostului internaţional nu l-a impresionat pe Gică Popescu, care a precizat că declaraţia tehnicianului a fost în concordanţă cu ce a arătat Voluntariul în Giuleşti.
 
"Foarte straniu că a spus că a greşit echipa... foarte stins. Echipa a arătat exact cum a arătat Ciobotariu la interviu... Stins, fără vlagă... părea trezit din somn. Dar el a folosit această echipă de la începutul sezonului, deci nu ştiu unde a greşit că asta e echipa tip", a spus Gică Popescu la Prima sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele