Ultima oră
Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!” Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!”
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra

VIDEO ǀ Gigi Becali i-a prezentat pe David Miculescu şi pe Bogdan Rusu. ”Poate să ajungă ca Lewandowski”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20799991/2/rusu-si-miculescu.png

FCSB i-a achiziţionat, luni, pe atacanţii Bogdan Rusu şi David Miculescu, de la CS Mioveni, respectiv UTA Arad.

"Nu mai aveam cu cine să jucăm dacă nu îl luam pe David. Când sunt copii din ăştia, să dai 1-2 milioane pe el, pot să ajungă la 50 de milioane. La fizicul pe care îl are poate să ajungă ca Lewandowski. Nu poate să ajungă la 20 de milioane sau la 10 milioane? De ce să nu dau 1.7 milioane pe el? Mai ales că nu dau de la mine. Iau 3 milioane pe Tănase şi dau 1.7 milioane pe el", a spus Gigi Becali, la prezentare.

Gigi Becali a vorbit şi despre transferul lui Bogdan Rusu.

"Aseară l-am sunat pe el, la pauza meciului. L-am sunat pentru că nu aveam atacant. Nu putem să câştigăm meciuri fără atacant. Am vorbit cu el, primarul a zis că vrea. Le dau 100.000 de euro, dacă ne calificăm le mai dau o suta şi dacă mergem în grupe le mai dau 50. Am terminat cu el, a venit băiatul, chiar dacă l-au sunat alţii de la alte echipe ca îi dau 25 de mii pe lună. A zis că are cuvânt şi că merge la Bucureşti dacă mi-a promis. Din Ardeal l-au sunat. L-am întrebat dacă visa să joace la FCSB. A zis că nu, dar a visat să joace la o echipă care să se bată la titlu”, a declarat Gigi Becali. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele