Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

VIDEO | Gigi Becali pregăteşte revenirea lui Vlad Chiricheş la FCSB! UPDATE: Se aşteaptă răspunsul fundaşului

FCSB Publicat pe 4 iul 2023
mail-share icon Email

Vlad Chiricheş (33 de ani) ar putea fi lovitura de mercato a verii în fotbalul românesc. Gigi Becali a dezvăluit că e în discuţii pentru a-l readuce pe fundaş.

UPDATE marţi (4 iulie), ora 14:22: Gigi Becali a dat noi detalii despre situaţia lui Vlad Chiricheş. A făcut o ofertă, impresarii au făcut contraorfertă pentru fotbalist, iar omul de afaceri a fost de acord cu ea.

Acum, FCSB aşteaptă un răspuns de la Chiricheş. Cert este că el doreşte să se întoarcă în România.

Chiricheş trebuie să dea un răspuns. Nu ştiu când. Poate să aştepte. Eu îl mai aştept cât vrea. E principala opţiune pentru că e cel mai bun dintre toţi. Acum e vorba de bani. Eu i-am făcut o ofertă lui, impresarii au făcut o contraofertă. Eu i-am făcut ofertă lui, impresarul a făcut altele. Că «Da, bă Gigi, dar ai luat pe el 10 milioane». Lasă, mă, pui şi ce am luat?

Şi eu l-am luat de la Lignitul Oltenia (n.r- Pandurii). Dacă nu-l luam, poate juca la naţionala, tralala, hai pe la Bacău, hai pe Galaţi, hai pe la Rapid, hai pe la Dinamo, tralala... Lua 10.000- 15.000 pe lună. Uite aşa, şi la revedere cu Chiricheş.

Eu, şi cu 10 milioane, şi fără, e tot aia. Dar el, era la revedere dacă nu-l luam eu! Cine îl vindea cu 10 milioane? Ce să vinzi? Lignitul Oltenia... N-a vrut să dea Nicu Badea pe el 500.000.

Chiricheş e un om extraordinar. El nu zice nu. Am vorbit «Băi, nea Gigi, aia, aia...». Am înţeles că ar vrea să revină în România pentru familie, pentru copii. Ce se discută... A făcut milioane, că e băiat strângăreţ. Are capul pe umeri. A făcut 15-20 de milioane, că strânge banii. Acum, omul vrea să se retragă cu familia. Vrea să le dea educaţie ortodoxă copiilor. Aşa am înţeles. Nu am vorbit cu el”, a declarat Gigi Becali.


UPDATE marţi (4 iulie), ora 10:42: Conform informaţiilor din presa italiană, Vlad Chiricheş vrea să îşi rezilieze contractul cu Cremonese iar apoi să semneze cu altă formaţie. Rămâne de văzut dacă algerea fundaşului va fi sau nu FCSB.

Potrivit ultimelor informaţii, Vlad Chiricheş se gândeşte să rezilieze contractul cu Cremonese. Nu se ştie deocamdată care sunt intenţiile fundaşului, dar nu e exclusă o revenire în ţara natală”, anunţă italienii.


UPDATE miercuri (31 mai): FCSB este gata să facă un efort financiar foarte mare pentru repatrierea apărătorului, iar omul de afaceri care patronează clubul din SuperLiga României este pregătit să îi ofere fotbalistului o remuneraţie lunară de 30.000 de euro. Ar fi trecute şi bonusuri importante de performanţă în contract, care l-ar face pe fundaşul naţionalei României să ajungă şi la câştiguri anuale de 500.000 de euro.


UPDATE: Potrivit ultimelor informaţii, Vlad Chiricheş nu a dat momentan un răspuns în privinţa revenirii la FCSB, dacă se va întoarce sau dacă va accepta o altă experienţă, poate chiar în Serie A.

Oricum, Gigi Becali nu pare să mai aibă prea multă răbdare, urmând să caute un alt fundaş dacă răspunsul lui Chiricheş va întârzia prea mult sau dacă va fi unul negativ.

Chiricheş nu a transmis decizia pe care a luat-o. Nu a dat un răspuns final. Dacă nu vrei să vii, nu e o problemă, dar trebuie să ai curaj şi să spui. Nu să aştepţi cine ştie ce. Îl încurcă şi pe Gigi Becali în modul acesta”, au dezvăluit anumite surse, conform ProSport.


Informaţiile iniţiale 

Acesta joacă în prezent la Cremonese, grupare ce a retrogradat în Serie B, astfel Chiricheş va fi tentat să îşi caute alt angajament.

”(n.r. – experienţa lui Chiricheş v-ar putea ajuta) Tu de unde ştii asta? A răsuflat cineva! Nu ştiu cine să fi răsuflat. Eu acum aştept un răspuns, îţi dai seama. Da, e adevărat”, a dezvăluit Becali, pentru ProSport.

Chiricheş a fost unul din cei mai buni apărători ai celor de la FCSB din ultimii ani. El a evoluat în perioada 2012-2014, în 61 de partide şi a cucerit cu formaţia din Capitală: 2 titluri de campion şi o Supercupă a României.

  • 1.3 milioane de euro este cotaţia fundaşului central, conform Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele