Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

VIDEO | Gloria Bistriţa pierde finala European League. Trofeul merge la Storhamar

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 12 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21589124/1/bis.jpg

Gloria Bistriţa a fost învinsă duminică, la Graz, de formaţia norvegiană Storhamar Handball Elite, scor 29-27 (14-15), în finala European League. Dunărea Brăila a pierdut finala mică după aruncări de la 7 metri.

În uralele a sute de fani ai ambelor echipe româneşti prezente la Turneul F4, principalele marcatoare ale finalei au fost De Araujo 6 goluri, Laslo 6, Seraficeanu 5, pentru Gloria, respectiv Obaidli 9, Venn 8, Toft 6, pentru Storhamar.

Eşecul din finala European League a fost primul din întreg sezonul continental pentru Gloria Bistriţa.

Echipa lui Florentin Pera a pierdut două titulare în prima repriză pentru faulturi dure, ambele primind cartonaş roşu direct – extrema Nina Bulatovic şi interul Gnonsiane Niombla. În schimb, la cel mai dur fault al partidei (Laslo lovită în faţă de o adversară înaintea pauzei) arbitrele din Turcia Unlu/Simsek nu au dictat nici măcar eliminare de 2 minute, în pofida protestelor stafului Gloriei.

Medalia de bronz a revenit echipei franceze Neptunes Nantes, care a dispus în finala mică de Dunărea Brăila, scor 39-38 (18-14, 33-33, 38-38). A fost nevoie de 12 aruncări de la 7 metri pentru desemnarea câştigătoarei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele